BULLAR & BÅNG – Tjugo artister och deras egna recept plus ett antal konditorirecept. En kokbok, en musikbok eller kanske en konditorimusikdokumentärkokbok.
Inbunden bok. –– FÖRLAGSNY! –– Stålboms konditori. 2012. 195 sidor.
Nyskick.
–– KÖP TRE, BETALA FÖR TVÅ! – Gäller alla mina böcker under 100 kr! (Den billigaste gratis!) ––
–– FÖRLAGSNY, se fler bilder! ––
Ett konditori i Falkenberg som konsertarrangör, eller en konsert arrangör som också är ett konditori? Nu råkar det omfatta både konditori- verksamhet och musik. Eller som vi sammanfattat denna, för oss, heliga allians – Bullar & Bång.
• The Soundtrack of our lives (TSOOL) låter oss följa med på en middag i Innsbruck där de möjligen blev serverad en riktigt bra Osso buco. Det är vad de tror sig minnas. Med stor sannolikhet serverades i alla fall en grym risotto!
• Niklas Hjulström (Cue) berättar om hur familjen bilade till morföräldrarna på Gotland på 60-talet och hur han och systern turades om att sova på hatthyllan eller i den bäddade bakluckan!
• Kristian Harborg (Hoffmaestro) berättar hur han skär vitlök med rakblad, grillar salsiccia och gör köttbullar, allt efter inspiration från italienska maffiafilmer!
–– GLÖM INTE ATT TITTA PÅ ALLA MINA ANDRA BÖCKER! –– Samma fraktpris oavsett hur många böcker du beställer! (Gäller inom Sverige)
Förlagsfakta
- ISBN
- 9789163709630
- Titel
- Bullar & bång
- Författare
- Holmgren, Björn - Carlsson, Magnus
- Förlag
- Stålboms konditori
- Utgivningsår
- 2012
- Omfång
- 195 sidor
- Bandtyp
- Board book
- Mått
- 233 x 286 mm Ryggbredd 24 mm
- Vikt
- 1212 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- The Soundtrack of our lives (TSOOL) låter oss följa med på en middag i Innsbruck där de möjligen blev serverad en riktigt bra Osso buco. Det är vad de tror sig minnas. Med stor sannolikhet serverades i alla fall en grym risotto!
Niklas Hjulström (Cue) berättar om hur familjen bilade till morföräldrarna på Gotland på 60-talet och hur han och systern turades om att sova på hatthyllan eller i den bäddade bakluckan!
Kristian Harborg (Hoffmaestro) berättar hur han skär vitlök med rakblad, grillar salsiccia och gör köttbullar, allt efter inspiration från italienska maffiafilmer!