Den bästa maten Frankrike Italien
Informationsförlaget 1986 (-78). Inbunden med talrika färgfotografier,192 sidor. "I drygt 200 recept och bländande vackra färgbilder presenterar denna bok västvärldens två ledande matkulturer. Den är en fröjd för ögat att bläddra i och de tydliga recepten förmedlar en ohöljd matglädje. Det må sen gälla recepten för festmat eller vardagsmat. Boken är också en gastronomisk resa från Sicilien och Kalabrien i söder till Bretagne och Normandie i norr. Kartor visar de olika regionernas läge och du får deras kulturhistoriska bakgrunder, restips etc." Utgallrat biblioteksex. i gott skick, inplastad.
Förlagsfakta
- ISBN
- 9177361288
- Titel
- Den bästa maten
- Författare
- Reynolds, Mary - Hughes-Gilbey, Ann - Thölén, Eivor - Thölén, Lennart
- Förlag
- Stockholm : Informationsförl
- Utgivningsår
- 1986
- Språk
- Svenska
