Cucina Siciliana: genuina recept och kulinariska hemligheter från Sicilien
Följ med på en kulinarisk resa till Sicilien!
Lär känna det inhemska köket, präglat av enkelhet och fyllt av robusta, solmogna och aromatiska smaker. De mest flitigt använda ingredienserna i bokens fler än 75 genuina och delikata recept är pasta, färska ostar, aromatiska örter och kryddor, fisk, lamm och mängder av grönsaker och frukter.
I Cucina Siciliana får du veta hemligheterna bakom hemlagad pasta och perfekt espresso, prova de lokala vinerna och trattoriorna och möta passionerade matentusiaster. Författaren Clarissa Hyman guidar oss från kust till kust över denna romantiska och historiska ö. På vägen träffar vi inte bara de bästa vägarna och ostmakarna utan också lantbrukare som odlar nötter, oliver, citroner och kronärtskockor.
Inb. med skyddsomslag. Richters, 2003, 160 sid. Mycket gott skick
Förlagsfakta
- ISBN
- 9177152263
- Titel
- Cucina Siciliana
- Författare
- Clarissa Hyman
- Förlag
- Damm förlag
- Utgivningsår
- 2003
- Omfång
- 160 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 234 x 264 mm Ryggbredd 16 mm
- Vikt
- 974 g
- Språk
- Svenska
