Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Matlagningstermer - provköken förklarar

Matlagningstermer - provköken förklarar

Inbunden bok. Ica Bokförlag. 1 uppl. 1995. 88 sidor.

Nyskick. Förlagets dek.laminatbd.. Illustrerad. Oläst

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789153417125
Titel
Matlagningstermer - provköken förklarar
Författare
ICA Provkök - KF - Jordbrukets provkök
Förlag
Ica Bokförlag
Utgivningsår
1995
Omfång
88 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
152 x 215 mm Ryggbredd 10 mm
Vikt
250 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Matlagningstermer tar upp inte mindre än 400 olika begrepp inom matlagning. Varje uppslagsord förklaras på ett enkelt och lättfattligt sätt. Koka ihop, fräsa, konservera, jäsa och eftersteka har t ex ibland fått olika förklaringar i ett recept, beskrivning eller när man skriver om livsmedel. Denna ordlista råder bot på detta och ger en enhetlig förklaring på samtliga begrepp. ICA Provkök, Jordbrukets Provkök och KF:s Provkök har inventerat all tänkbar litteratur inom mat och livsmedel för att kunna sammanställa denna matordlista som ska vara ett bra hjälpmedel för alla som undervisar och skriver om mat och för alla som är allmänt matintresserade. Uppslagsorden finns också översatta på engelska. Streckteckningar.