Rutiga bakboken - Över 500 goda matbröd, vetebröd, mjuka kakor, småkakor, bakelser, tårtor och pajer
Inbunden bok. Ica Bokförlag. 2 uppl. 2003. 320 sidor.
Mycket gott skick.
/nära nyskick...................Det är den kompletta bakboken både för dig som inte är så van och för dig som bakar mycket men vill hitta nya inspirerande recept.
Här finns mer än 500 recept på alla slags bröd: ljusa, mörka och grova matbröd, mustiga surdegsbröd, knäckebröd, matiga italienska ciabatta och focaccia, läckra kuvertbröd och dekorativa festbröd, bullar och frallor, bagels, scones, skorpor och kex. Det finns matbrödsrecept med alla slags sädesslag och mjölsorter, bland annat dinkel.
Bland de söta bakverken finns kanelbullar, wienerbröd och många andra vetebröd, mjuka kakor, cheesecakes, kladdkakor, muffins, cupcakes, brownies, cookies, småkakor, efterrättspajer och inte minst mängder av bakelser och tårtor.
Förlagsfakta
- ISBN
- 9789153423393
- Titel
- Rutiga bakboken
- Författare
- ICA Provkök
- Förlag
- Ica Bokförlag
- Utgivningsår
- 2003
- Omfång
- 320 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 175 x 245 mm Ryggbredd 22 mm
- Vikt
- 930 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Hembakat är när doften av nybakat kryddigt bröd sprider sig i hemmet. Det är också glädjen när man skapat sin första lyckade chokladbiskvi eller när födelsebarnet får sin särskilda favorittårta. Det är roligt att baka, och det finns inget godare än hembakat. I Rutiga bakboken börjar varje kapitel med utförliga bildserier som visar bakmetoder steg för steg, både med maskin och för hand. Här kan den som är osäker få hjälp och den som bakar ofta få nya tips. Med hjälp av bilderna och de utförliga receptbeskrivningarna är det lätt att baka och få fint resultat! Här finns också tips direkt efter många recept. Ett enkelt byte av en ingrediens kan ge ett helt annorlunda bröd eller kaka. Över 300 färgfoton, 500 recept.