Vegetariska kokboken
Inbunden bok. ICA Bokförlag. 4 uppl. 2010. 320 sidor.
Nära nyskick. Utgiven av ICA Bokförlag 2010. En grundkokbok för alla som är intresserade av grön mat och en vegetarisk livsstil. Recepten är enkla att följa och det finns många grundrecept som kan varieras, beroende på vilka råvaror man har hemma. Sallader, vegetariska festrätter, såser och dressingar, soppor, ugnsbakade grönsaker, gratänger, grytor, stuvningar, smårätter, efterrätter, matbröd och drycker. I teoridelen kan man läsa om livskvalitet, näringslära, groddar och dylikt, vilda växter, örter och kryddor, alger, grönsaker och rotfrukter, frukt och bär, nötter och frön, tillagningsmetoder och måltidsplanering med veckomatsedlar. Boken blev premierad av Måltidsakademien i Grythyttan som bästa svenska vegetariska litteratur. ///// Gradering: Mycket gott skick/Nära nyskick
Förlagsfakta
- ISBN
- 9789153425724
- Titel
- Vegetariska kokboken : grundkokbok
- Författare
- Inga-Britta Sundqvist
- Förlag
- Ica Bokförlag
- Utgivningsår
- 2004
- Omfång
- 320 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 180 x 245 mm Ryggbredd 25 mm
- Vikt
- 1022 g
- Språk
- Svenska