Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 62 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
Vegetariska kokboken

Vegetariska kokboken

Inbunden bok

Nära nyskick. Ica bokförlag 2001 (3:e rev.uppl. 1:a tryckn.), 320s. B/H=17,5x24,5. Vikt = 725g. Förlagets dekorerade klotband (inbunden). Fotollustrerad i färg av Kent Jardhammar. Nära nyskick. ISBN: 9153421051

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK Stöd Bokhjälpen

Förlagsfakta

ISBN
9153421051
Titel
Vegetariska kokboken
Författare
Inga-Britta Sundqvist
Förlag
Ica Bokförlag
Utgivningsår
2002
Omfång
320 sidor
Bandtyp
Inbunden
Vikt
945 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Den efterlängtade gröna klassikern i ny helt omarbetad upplaga! Den kompletta grundkokboken för alla som är intresserade av grön mat och en vegetarisk livsstil. Boken har hittills sålt i ca 140.000 ex i Sverige. Ny reviderad utgåva med nya rön, recept och foton. Nya kapitel : Mat som medicin (med nya forskningsrön), Vegetariskt för barn och tonåringar samt Matglädje och hälsa, med mat i ett helhetsperspektiv. Näringsläran har uppdaterats och faktagranskats. Mer än 350 läckra och nya recept i tiden.Många grundrecept med tips på variationer. Tonvikt på enkel, näringsriktig och snabblagad mat. Även med inspiration från andra matkulturer och nya mattrender, som medelhavsmat, asiatiskt, indiskt och mexikanskt samt pasta, smoothies och energisoppor. Ca 175 färgfoton och teckningar, drygt 350 recept.