Drakamöllans Kök
Inbunden bok. Drakamöllan förlag. 1 uppl. 2008. 264 sidor.
Nyskick.
Drakamöllans Kök utsågs 2008 till Best Local Cookery Book in Sweden av World Gourmand Cook Book Awards.
Drakamöllans Kök - Höst & Vinter är andra kokboken där Ingalill Thorsell med medarbetare bjuder in till en spännande smakresa. Boken vann i november 2012
Svenska Publishing - Priset med motiveringen en genomarbetad bok som utstrålar kärlek till mat.
I de olika avsnitten Höst i naturens skafferi, Mårten Gås, Vintervila på gården, Julens alla smaker och Sprakande nyårsmeny presenteras recept som speglar årstidernas växlingar.
Också i denna bok berättas om gårdens rika historia. Dåtid och nutid vävs samman. Precis som för tidigare generationer känns det angeläget att ta vara på det som naturen bjuder ute i backarna och köksträdgården. Att skapa god, ärlig och genomtänkt mat utifrån de fantastiska råvaror som finns på Österlen.
Den första boken från Drakamöllan Förlag, Drakamöllans Kök, har tryckts i två svenska upplagor, som nu är slutsålda samt en dansk upplaga.
Förlagsfakta
- ISBN
- 9789163325311
- Titel
- Drakamöllans Kök
- Författare
- Ingalill Thorsell - Eve Maltais - Lars Strandberg - Ronnie Nilsson
- Förlag
- Drakamöllan förlag
- Utgivningsår
- 2008
- Omfång
- 264 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 210 x 275 mm Ryggbredd 30 mm
- Vikt
- 1400 g
- Språk
- Svenska
