En grön kärleksaffär
Inbunden bok. Nygren & Nygren. 1 uppl. 2016. 207 sidor.
Nära nyskick.
207 sidor ren matglädje med inte mindre än 50 olika recept baserat på gröna råvaror och superfoods med otroliga matbilder som inspirerar dig och gör dig hungrig. Här finns inte bara recept på kompletta middagar utan också smoothies, plockrätter, bars och råknäcke.
Författaren är den kreativa raw food-kocken Viktor Ingemarsson som fått många att få upp blicken på den oändliga vartionsrikedom som finns i grönsaksvärlden. Medförfattare är Alicja Wolk, professor i nutritionsepidemiologi, som ger vetenskaplig tyngd och visar på hur bokens recept ger oss den näring vi behöver för att ge vårt liv glädje och energi, samtidigt som den är fantastiskt god!
Boken är lätt kantstött och har mindre skavanker på fram och baksida. Utöver det inga skadade sidor eller klotter. Sparsamt använd och nästintill nyskick. Söker ett kärleksfullt hem där den får fortsätta att komma till användning!
Förlagsfakta
- ISBN
- 9789186623630
- Titel
- En grön kärleksaffär
- Författare
- Ingemarsson, Viktor
- Förlag
- Nygren & Nygren
- Utgivningsår
- 2016
- Omfång
- 207 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 200 x 253 mm Ryggbredd 25 mm
- Vikt
- 950 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Visst kan du njuta av god och vacker mat även om du vill äta hälsosamt! Viktor Ingemarsson, uppskattad rawfood-kock presenterar 50 lättlagade och härliga recept av gröna råvaror och superfoods. Allt förstärkt av inspirerande matbilder och fascinerande naturbilder. Här hittar du fräscha smoothies, näringstäta frukostar, lockande smårätter från när och fjärran, mättande middagar för vardag och fest de frestande desserterna inte att förglömma. Baka eget raw-knäcke, gör energiladdade bars till mellanmålet eller överraska med en grönsakstårta på middagsbordet. En grön kärleksaffär är en explosion i smak och färg. Viktor Ingemarsson bjuder in till en grön och hälsosam värld. Du kommer må bättre, orka mer på jobbet och träningen kommer ge mer. Medförfattaren professor Alicja Wolk bidrar med expertkunskap om de gröna råvarorna. Hon utgår från vetenskap och fakta mat från växtriket hjälper oss att bevara hälsan och smakar fantastiskt.
