Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Yrkesräkning - För Bagerier och Konditorier

Yrkesräkning - För Bagerier och Konditorier

Häftad bok. Detta studiematerial är producerat av Utbildningsförlaget Brevskolan i samarbete med Livsmedelsbranschernas Yrkesnämnd. RÄKNA MED INGREDIENSER OCH DEG ~ Degtemperatur • Bagerifaktor • Recept • Receptomvandling • Nyckeltal • Viktförluster vid deggörning och uppslagning • Viktförluster vid avbakning - bakförlust • Surdegar • Surdegspreparat • RÄKNA MED PRISER ~ Minutkostnadsmetoden • Budgeterade tillverkningskostnader/SNÄCKAN AB • Produktiv arbetstid • Kalkyltimpris och minutkostnad • Produktkalkyl (enligt minutkostnadsmetoden) • Kostnadsförändringar (ny produktkalkyl) • Intäkts- och kostnadsfördelning/BRÖDBODEN • Produktiv arbetstid • Kalkyltimpris och minutkostnad • Påslag för leverans-, butiks- och serverings- försäljning • Produktkalkyl (enligt minutkostnadsmetoden) • Lönsamhet • Lilla Brödstugan • Bidragsmetoden • Produktkalkyl (enligt bidragsmetoden) • Produktpris • Specialbageriet • RÄKNA MED LÖNER OCH SEMESTER ~ Arbetsmarknadsparter • Anställningsvillkor • Arbetsförtjänst • Arbetstid • Ordinarie arbetstid • Ordinarie arbetstid i bagerier och konditorier • Övertid • Ordinarie veckoarbetstid överskrids • Ordinarie dagsarbetstid överskrids • Mertid vid deltidsarbete • Tidlön • Personalgruppering • Utbildningslöner • Lönetariffer • Övertidsersättning • Övertidsersättning i särskilda fall • Övriga lönetillägg - OB-tillägg • Helglön • Semester • Semesterlön • Semesterlönegaranti • Utdrag ur 1994 års kollektivavtal • Lönetariff 1 juli 1995-31 mars 1996 • LÖSNINGAR TILL ÖVNINGSUPPGIFTER ~ Räkna med ingredienser och deg • Räkna med priser • Räkna med löner och semester uppl. 1995. 63 sidor.

Nyskick. Endast genomgången ua. Omslagets skick, se bild.

FRI FRAKT inrikes
Betala med Swish Fraktfritt

Förlagsfakta

ISBN
9157446202
Titel
Yrkesräkning för bagerier och konditorier
Författare
Jansson, Ingvar
Förlag
Bilda förlag
Utgivningsår
1995
Bandtyp
Övrigt
Mått
210 x 298 mm Ryggbredd 4 mm
Vikt
254 g
Språk
Svenska
Baksidestext

Ytterligare författare: Jansson, Ingvar