Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Onda minnen

Onda minnen

Inbunden bok. Richters Förlag. 2004. 348 sidor.

Mycket gott skick. Skyddsomslag i mycket gott skick. Sjuåriga Cassie, som är dotter till USA:s president, ska just få höra en godnattsaga av sin barnflicka. Cassie har många gånger varit i sommarhuset i södra Frankrike tillsammans med sin mamma och pappa. Men ikväll är hennes föräldrar i Paris. I sommarhuset finns förutom Cassie bara barnflickan Joanne och några säkerhetsvakter.
Plötsligt förändras allt. Den fridfulla kvällen förvandlas till ett kaos av blod och fasa. Några maskerade män har brutit sig in och börjar skoningslöst skjuta ihjäi säkerhetsvakterna. Vad är de ute efter? Allt tyder på att det är Cassie som är måltavlan ...
Cassie blir vettskrämd när hon ser männen som brutit sig in. Vad vill de? Utom sig av förtvivlan tar Cassie skydd hos sin barnflicka Joanne. Joanne lugnar Cassie men när en av de maskerade männen slår upp dörren till rummet blir barnflickan helt annorlunda. Hon verkar känna mannen. Cassie hör att Joanne pratar om henne - att den hemska mannen ska ta henne med sig. Utom sig av fasa hör hon hur Joannes och mannens röster blir alltmer upprörda - och plötsligt hör hon hur ett skott går av. Blod rinner från Joannes bröst.
Cassie sjunker ner bredvid Joanne. Hon mår illa och kan inte fatta att hennes älskade barnflicka först svek henne och nu är död. Det svartnar för ögonen på Cassie och hon känner att hon försvinner allt djupare in i en sorts tunnel.
Långt borta hör hon någon ropa hennes namn. En man utan rånarluva sätter sig på huk bredvid henne. Han har snälla ögon och Cassie förstår att han är en vän. Främlingen säger att han heter Michael Travis, att de onda männen har gett sig iväg och att han ska hjälpa henne.
Cassie kan inte svara honom. Hon är långt inne i sin egen värld och tänker aldrig lämna tryggheten där.
När Cassies föräldrar senare inte heller lyckas nå henne inser presidenten att den ende som kanske kan hjälpa är den mystiske Michael Travis. Men han är spårlöst försvunnen ... (J)

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9177112008
Titel
Onda minnen
Författare
Johansen, Iris - Mårtensson, Reine
Förlag
Malmö : Richter
Utgivningsår
2002
Språk
Svenska