Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Surdegsbröd för alla : 56 recept

Surdegsbröd för alla : 56 recept

Inbunden bok. Bokförlaget Polaris. 2023. 199 sidor.

Nyskick. Förlagsny. Oläst. /// Om jag skulle ge ett råd till alla jag känner och inte känner sa är det: Lär dig baka surdegsbröd. Du kommer inte att ångra dig.

Kan jag så kan du! Det är den hoppfulla uppmaningen från bagaren Kenny Jakobsson.

ISurdegsbröd för alla guidar han dig igenom alla steg som krävs för att sätta igång en surdeg, baka dina första bröd och utvecklas som hemmabagare. Här hittar du 56 recept, allt från enklare bröd med färre ingredienser till mer avancerade fullmatade med innehåll. Baguetter på ölandsvete, vörtbröd med stout och matigt bröd med cheddar och jalapeño, för att nämna några. Kenny delar också med sig av sina bästa sötebröd kanelbullar ingår så klart och tips på hur du kan minska matsvinnet och i stället tillverka bullskorpor, krutonger och ströbröd!

Men börja i det enkla, för att få ett gott och mättande bröd är allt som krävs mjöl, vatten och tålamod.

Kenny Jakobsson började själv som hemmabagare och dokumenterade sina framgångar i en populär Youtube-kanal. Han bytte karriär och driver nu på heltid ett populärt mikrobageri i sitt ombyggda garage på tomten i Kullavik, strax söder om Göteborg.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789189712140
Titel
Surdegsbröd för alla : 56 recept
Författare
Jakobsson, Kenny
Förlag
Bokförlaget Polaris
Utgivningsår
2023
Omfång
199 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
196 x 256 mm Ryggbredd 21 mm
Vikt
930 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Om jag skulle ge ett råd till alla jag känner och inte känner sa är det: Lär dig baka surdegsbröd. Du kommer inte att ångra dig.Kan jag så kan du! Det är den hoppfulla uppmaningen från bagaren Kenny Jakobsson. ISurdegsbröd för alla guidar han dig igenom alla steg som krävs för att sätta igång en surdeg, baka dina första bröd och utvecklas som hemmabagare. Här hittar du 56 recept, allt från enklare bröd med färre ingredienser till mer avancerade fullmatade med innehåll. Baguetter på ölandsvete, vörtbröd med stout och matigt bröd med cheddar och jalapeño, för att nämna några. Kenny delar också med sig av sina bästa sötebröd kanelbullar ingår så klart och tips på hur du kan minska matsvinnet och i stället tillverka bullskorpor, krutonger och ströbröd! Men börja i det enkla, för att få ett gott och mättande bröd är allt som krävs mjöl, vatten och tålamod. Kenny Jakobsson började själv som hemmabagare och dokumenterade sina framgångar i en populär Youtube-kanal. Han bytte karriär och driver nu på heltid ett populärt mikrobageri i sitt ombyggda garage på tomten i Kullavik, strax söder om Göteborg.Röster om boken:"Mycket bra. Personlig, direkt och skriven i jag-form. En pedagogisk och kunskapsförmedlande bok som avdramatiserar det svåra med att baka med surdeg." Bibliotekstjänst