Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 62 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
En 2:a chans (2)

En 2:a chans (2)

Ljudbok Earbooks. 1 uppl. 2006.

Nära nyskick. Fodral i nära nyskick. 7 CD 7 tim 49 min Uppläsare: JULIA DUFVENIUS. Fodralet har en liten skada längst upp på ryggen.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK

Förlagsfakta

ISBN
9185553034
Titel
En 2:a chans
Författare
James Patterson
Förlag
Earbooks
Utgivningsår
2006
Bandtyp
CD-skiva
Mått
130 x 130 mm Ryggbredd 22 mm
Vikt
174 g
Språk
Svenska
Baksidestext
En elvaårig flicka blir nedskjuten utanför en kyrka, och en symbol från den grekiska mytologin hittas på mordplatsen. En rasistisk galnings verk, är den allmänna uppfattningen bland polis och press men Lindsay Boxer, polisinspektör vid San Franciscopolisen, och hennes väninnor i Mordklubben anar att det brutala mordet inte är ett slumpmässigt dåd. En svart kvinna har några veckor tidigare hittats hängd i sin källare, med samma märkliga symbol tecknad med krita på väggen bakom hennes kropp. När Lindsay och hennes vänner upptäcker att morden har kopplingar till poliskåren i San Francisco vänds seriemördarens intresse mot dem, och den kvinnliga mordklubben finner sig plötsligt stå i skottlinjen. James Patterson är världens bäst säljande deckarförfattare. Mer än 75 miljoner av hans böcker finns i tryck och är översatta till nära 40 språk över hela världen. Pattersons fristående romaner blir nu biofilm. Patterson fick 2003 års läsarpris som utdelas av Det Bästa. Pressröster: Jams Patterson är sig lik. ett furiöst tempo, tvära lappkast, en infernaliskt spännande intrig och sist men inte minst en avslutning som är helt suverän.// Det är bara för läsaren att inte favoritfåtöljen och njuta. I fulla drag. Eskilstuna-Kuriren