Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Han dör om du inte : Roy Grace, del 14

Han dör om du inte : Roy Grace, del 14

Inbunden bok. HarperCollins Nordic. 1 uppl. 2020. 447 sidor.

Nyskick. Skyddsomslag i nyskick. Bokhandelsnytt exemplar i presentskick. Oläst.

I Han dör om du inte ställs kriminalintendent Roy Grace inför sitt tuffaste fall någonsin. Kipp Brown, framgångsrik affärsman och notoriskt spelberoende, har aldrig drabbats av så många bakslag på en gång. För att skingra tankarna tar han med sig sin tonårsson på en på fotbollsmatch. Men det är i vimlet på stadion den verkliga mardrömmen börjar.

Några minuter in i matchen möter Kipp en klient och trots att han bara vänder bort blicken ett ögonblick räcker det för att hans son ska försvinna. Snart får han ett meddelande som gör honom iskall av skräck: Vi har din son, om du vill se honom vid liv igen måste du betala.

Han uppmanas att inte kontakta polisen, men gör det ändå, och kriminalintendent Roy Grace får utredningen på sitt bord. Till en början verkar det som en regelrätt kidnappning, men det dröjer inte länge förrän spåren leder till den undre världen, där inga regler längre gäller och inget är som det verkar ...

"Peter James är en av de bästa deckarförfattarna av idag." (Karin Slaugther). "En actionfylld och nästan svettig berättelse som håller tempo ända in i mål." (Maria Näslund, Göteborgs-Posten). "Ingen annan deckarförfattare kan som Peter James skildra polisarbetet och tankarna och attityderna hos utredarna. Hans protagonist Roy Grace kanske inte är den mest levnadsglada polisen, eller den mest tyngda av drickande, vikt eller dysterhet, men han är en av de mest trovärdiga." (The Times).

PETER JAMES är en brittisk författare och filmproducent med bas i London och Brighton. Han har röstats fram som den bästa deckarförfattaren genom alla tider av bokhandelskedjan WH Smith och belönades 2016 med en Diamond Dagger av Crime Writers Association. Han dör om du inte är den fjortonde boken i hans hyllade serie om kriminalintendent Roy Grace.


AV PETER JAMES

SERIEN OM ROY GRACE: 1. Levande begravd / 2. Ett snyggt lik / 3. Långt ifrån död / 4. Död mans fotspår / 5. Den enes död / 6. Död som du / 7. Död mans grepp / 8. Till döds / 9. Döden kan vänta / 10. Tills döden för oss samman / 11. Dödsmärkt / 12. Älska dig till döds / 13. Du måste dö / 14. Han dör om du inte / 15. Död vid första ögonkastet / 16. Hitta dem döda / 17. Försvunnen. Död? / 18. Se dig död.

FRISTÅENDE: Besatt / Mardröm / Hjärtanskär / En grav åt Sally / Absoluta bevis.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789150947113
Titel
Han dör om du inte
Författare
James, Peter
Förlag
HarperCollins Nordic
Utgivningsår
2020
Omfång
447 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
143 x 216 mm Ryggbredd 33 mm
Vikt
499 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Deckargiganten Peter James är tillbaka!En förälders värsta mardröm blir Roy Graces mest komplicerade fall någonsin. Nu kommer en ny fristående bok i den populära kriminalserien.