MATLAGNING – EN HANDBOK
Inbunden bok. Studentlitteratur AB. 2 uppl. 2004. 420 sidor.
Nära nyskick.
–– NYSKICK, verkar oläst men har små märken efter gem på några sidor på slutet! – Obetydliga ytmärken på pärmarna. –– Se fler bilder! ––
Matlagning är en metodbok med vissa typrecept.
• Här lär du dig alla de grundläggande metoderna för matlagning: pochera, koka, bräsera, steka osv., samt även de metoder som har utvecklats parallellt med den tekniskt avancerade utrustning som idag återfinns i produktionsköken.
• I moderna restaurangkök används många hel- och halvfabrikat, men du behöver känna till hur man verkligen gör t.ex. en god buljong, en korrekt bearnaisesås och en läcker dessert,
• Boken vänder sig främst till hotell- och restaurangprogrammet och högre restaurangutbildningar, men är även en oumbärlig handbok för alla restauranger.
–– GLÖM INTE ATT TITTA PÅ ALLA MINA ANDRA BÖCKER! –– Samma fraktpris oavsett hur många böcker du beställer! (Gäller inom Sverige)
Förlagsfakta
- ISBN
- 9789144034225
- Titel
- Matlagning : en handbok
- Författare
- Jan-Erik Hallberg - Anders Hjelmberg
- Förlag
- Studentlitteratur AB
- Utgivningsår
- 2004
- Omfång
- 420 sidor
- Bandtyp
- Häftad
- Vikt
- 1473 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- En handbok
Matlagning är en metodbok med vissa typrecept. Här lär du dig alla de grundläggande metoderna för matlagning: pochera, koka, bräsera, steka osv., samt även de metoder som har utvecklats parallellt med den tekniskt avancerade utrustning som idag återfinns i produktionsköken.
I moderna restaurangkök används många hel- och halvfabrikat, men du behöver känna till hur man verkligen gör t.
Läs mer om boken på studentlitteratur.se
