Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
  • Du måste vara inloggad för att kunna ställa en fråga till säljaren. Om du saknar inloggning, klicka på Skapa konto i topplisten. OBS! Frågeformuläret kan inte användas för beställning.
MATLAGNING – EN HANDBOK
MATLAGNING – EN HANDBOK MATLAGNING – EN HANDBOK MATLAGNING – EN HANDBOK MATLAGNING – EN HANDBOK

MATLAGNING – EN HANDBOK

Inbunden bok. Studentlitteratur AB. 2 uppl. 2004. 420 sidor.

Nära nyskick. –– NYSKICK, verkar oläst men har små märken efter gem på några sidor på slutet! – Obetydliga ytmärken på pärmarna. –– Se fler bilder! ––

Matlagning är en metodbok med vissa typrecept.
• Här lär du dig alla de grundläggande metoderna för matlagning: pochera, koka, bräsera, steka osv., samt även de metoder som har utvecklats parallellt med den tekniskt avancerade utrustning som idag återfinns i produktionsköken.
• I moderna restaurangkök används många hel- och halvfabrikat, men du behöver känna till hur man verkligen gör t.ex. en god buljong, en korrekt bearnaisesås och en läcker dessert,
• Boken vänder sig främst till hotell- och restaurangprogrammet och högre restaurangutbildningar, men är även en oumbärlig handbok för alla restauranger.

–– GLÖM INTE ATT TITTA PÅ ALLA MINA ANDRA BÖCKER! –– Samma fraktpris oavsett hur många böcker du beställer! (Gäller inom Sverige)

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789144034225
Titel
Matlagning : en handbok
Författare
Jan-Erik Hallberg - Anders Hjelmberg
Förlag
Studentlitteratur AB
Utgivningsår
2004
Omfång
420 sidor
Bandtyp
Häftad
Vikt
1473 g
Språk
Svenska
Baksidestext
En handbok
Matlagning är en metodbok med vissa typrecept. Här lär du dig alla de grundläggande metoderna för matlagning: pochera, koka, bräsera, steka osv., samt även de metoder som har utvecklats parallellt med den tekniskt avancerade utrustning som idag återfinns i produktionsköken.
I moderna restaurangkök används många hel- och halvfabrikat, men du behöver känna till hur man verkligen gör t.
Läs mer om boken på studentlitteratur.se