Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
MAT OCH PRAT i Värmland
MAT OCH PRAT i Värmland MAT OCH PRAT i Värmland MAT OCH PRAT i Värmland MAT OCH PRAT i Värmland MAT OCH PRAT i Värmland MAT OCH PRAT i Värmland

MAT OCH PRAT i Värmland

Inbunden bok. –– FÖRLAGSNY! – Votum & Gullers. 2017. 176 sidor.

Nyskick. –– FÖRLAGSNY! – Se fler bilder! –– Mat och prat är ett samarbete mellan de tre kockarna Håkan, Jan och Peter och Konsum Värmland som pågick under drygt tre år från 2012 och framåt. Detta resulterade i 19.000 smaktallrikar - och lika många matpratstunder.

•Minst 20.000 receptblad delades ut till kunder i butikerna i samband med demonstrationerna. Och här handlar det inte om några vanliga butiksdemonstration. Det skapades ett helt nytt koncept för butiksdemonstrationer där inte mindre än tre kockar, med kockmössor, förkläden och hela baletten, fanns på plats för att möta både kunder och medarbetare. För att prata mat, laga mat och bjuda på mat.

• Målsättningen var att inspirera kunderna att laga mat från grunden, främst på lokala produkter, och upptäcka det enkla med att laga mat med bra råvaror. Men också att lyfta den svenska traditionella matlagningen med influenser från hela världen.

• Nu finns alla recepten samlade i en och samma bok, och lite prat och inspiration finns självklart med.

• Varsågod! Låt det väl smaka! –– GLÖM INTE ATT TITTA PÅ ALLA MINA ANDRA BÖCKER! –– Samma fraktpris oavsett hur många böcker du beställer! (Gäller inom Sverige)

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789188435330
Titel
Mat och prat i Värmland
Författare
Fredriksson, Jan
Förlag
Votum & Gullers Förlag
Utgivningsår
2017
Omfång
153 sidor
Bandtyp
Halvklotband
Mått
190 x 250 mm Ryggbredd 20 mm
Vikt
780 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Di måste ju få smake på maten också

Mat och prat är ett samarbete mellan de tre kockarna Håkan, Jan och Peter och Konsum Värmland som pågick under drygt tre år från 2012 och framåt. Detta resulterade i 19 000 smaktallrikar - och lika många matpratstunder.

Minst 20 000 receptblad delades ut till kunder i butikerna i samband med demonstrationerna. Och här handlar det inte om några vanliga butiksdemonstration. Det skapades ett helt nytt koncept för butiksdemonstrationer där inte mindre än tre kockar, med kockmössor, förkläden och hela baletten, fanns på plats för att möta både kunder och medarbetare. För att prata mat, laga mat och bjuda på mat.

Målsättningen var att inspirera kunderna att laga mat från grunden, främst på lokala produkter, och upptäcka det enkla med att laga mat med bra råvaror. Men också att lyfta den svenska traditionella matlagningen med influenser från hela världen.

Nu finns alla recepten samlade i en och samma bok, och lite prat och inspiration finns självklart med.
Varsågod! Låt det väl smaka!

Ytterligare medarbetare:
Författare: Fredriksson, Jan; Andersson, Håkan; Friessnegg, Peter
Redaktörer: Sewall, Lena
Fotografer: Skoglund, Hans Peter
Designers: Kollberg, Per