WHISKY & MAT
Inbunden bok. Grenadine. 2009. 158 sidor.
Nyskick.
– ABSOLUT NYSKICK, oläst! – Se fler bilder! –– I Whisky & mat berättar Jan Groth om sina och andras whiskyfavoriter. Boken är en förtäckt kokbok, där mat- och smakupplevelser på ett delikat sätt lindas in i anekdoter och reseskildringar. Läcker mat, lika läckert fotad av matfotografen Arne Adler fyller boken. Du får veta vilka mat- och whiskyfavoriter som kändisar och kändiskockar helst tillreder och kombinerar. • I fantastiska miljöer kring land och hav i Skottland möter du människor som soulartisten Eric Gadd, TV4-kocken Andreas Nylén och rockstjärnan Anders Fridén från bandet In Flames. • Så skål och välkommen till bords! –– GLÖM INTE ATT TITTA PÅ ALLA MINA ANDRA BÖCKER! –– Samma fraktpris oavsett hur många böcker du beställer! (Gäller inom Sverige)
Förlagsfakta
- ISBN
- 9789185329878
- Titel
- Whisky & mat
- Författare
- Jan Groth - Arne Adler
- Förlag
- Grenadine
- Utgivningsår
- 2009
- Omfång
- 158 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 210 x 260 mm Ryggbredd 17 mm
- Vikt
- 871 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Whisky & mat
I Whisky & mat berättar Jan Groth om sina och andras whiskyfavoriter. Boken är en förtäckt kokbok, där mat- och smakupplevelser på ett delikat sätt lindas in i anekdoter och reseskildringar. Läcker mat, lika läckert fotad av matfotografen Arne Adler fyller boken. Du får veta vilka mat- och whiskyfavoriter som kändisar och kändiskockar helst tillreder och kombinerar.
I fantastiska miljöer kring land och hav i Skottland möter du människor som soulartisten Eric Gadd, TV4-kocken Andreas Nylén och rockstjärnan Anders Fridén från bandet In Flames. Så skål och välkommen till bords!