GOTT OCH LÄTT. Smalmat från Allt om Mat
Häftad bok. Prisma. 2006. 200 sidor.
Nyskick. Verkar helt oanvänd - Kan ses som förlagsny. Ur bokens baksidestext: ”God mat med låg fetthalt och få kalorier – låter det som en omöjlig ekvation? Det är det inte! I GOTT OCH LÄTT hittar du över 100 recept på läckra måltider som tillfredsställer både öga och gom men inte lämnar trista spår i samvete och runt midja. Kött, fisk, fågel och grönt; alla recept på måltider under 450 kalorier. Gott, nyttigt och inte minst lätt!” Varje recept är illustrerat med helsides, läckert foto i färg. Laminerade pärmar med invikta flikar. För fler böcker i serien: Välkommen att titta in på mina andra annonser på JOLEANS BOKBOD här på Bokbörsen!
Förlagsfakta
- ISBN
- 9789151848549
- Titel
- Gott och lätt : smalmat från Allt om Mat
- Författare
- Holmström, Jan - Bennetoft, Catarina - Allt om mat
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2007
- Omfång
- 200 sidor
- Bandtyp
- Danskt band
- Mått
- 179 x 229 mm Ryggbredd 16 mm
- Vikt
- 665 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Allt om Mat har vid sidan av tidningen en stor utgivning av kokböcker, titlar som Fredagsgourmet och Köksskolan har blivit stora bestsellers. Denna serie om fem böcker trycks nu om för andra gången – och nu i mjukband till lågpris!
Gott & lätt, Gott & grönt, Slutet gott, Vardagsfavoriter samt Fisk & skaldjur är titlarna på de fem populära kokböcker till lågpris som nu släpps i två omgångar.
Vintern 2007 kommer så i första släppet smalmatsboken Gott & lätt, med över 100 recept på läckra måltider som inte lämnar trista spår i samvete och runt midjan. Här hittar du kött, fisk, fågel och grönt; alla recept på middagar under 450 kalorier. I januari kommer också nytrycket av den läckra dessertboken Slutet gott med de allra bästa efterrättsrecepten ur tidningen.
Våren 2007 släpps de tre övriga titlarna i serien:
Gott & grönt, där du hittar allt från sallader till hela menyer. Har du gäster som är vegetarianer kan du här hitta festmaten som du kan servera hela sällskapet, och om du bara vill kunna variera vardagsmaten hittar du ny inspiration.
Fisk & skaldjur med festmat likaväl som vardagsmat – och idag vet vi att det nästan alltid är hälsosam mat. I boken har vi samlat de bästa fiskrecepten från Allt om Mat.
Vardagsfavoriter är den tredje titeln i vårsläppet. Många tycker att vardagsmaten är den allra svåraste. Den bör gå snabbt att laga och samtidigt vara god, nyttig, varierad och prisvärd. Här hittar du våra bästa recept på vardagsmat från de senaste årens utgåvor av Allt om Mat. Klassiska smaker liksom nya, djärvare kombinationer med nya råvaror och kryddor från världens många länder.
Alla böckerna är genomillustrerade i färg och recepten är provlagade i Allt om Mats provkök vilket garanterar att de inte bara är möjliga att göra utan också att resultatet är välsmakande och välgörande