Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Dejting

Dejting

Inbunden bok. Optimal Förlag. 1 uppl. 2004. 207 sidor.

Gott skick. Skyddsomslag i gott skick.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK

Förlagsfakta

ISBN
9172411155
Titel
Dejting
Författare
Jan Kallberg
Förlag
Optimal Förlag
Utgivningsår
2004
Omfång
207 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
161 x 233 mm Ryggbredd 19 mm
Vikt
438 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Jan Kallbergs "Dejting" är snabb, humorfylld och användbar kunskap om dejtingens väsen. Boken är direkt, uppriktig och laddad med med Jans egna erfarenheter.
Boken har tagit bort mycket av det konstlade kring dejting och ger raka klara tankar sett ur en vuxen människas perspektiv. Boken har många nya och roliga vinklar som är värda att pröva, där traditionella värden ställs upp och ner, och öppnar mer möjligheter för dig.
Ett av bokens budskap är att det alltid finns en partner för oss men det gäller att vi själva ger oss hän att hitta en. Vi kan inte bara förlita oss på att någon ska komma i vår väg och plötsligt erotiskt självantända. Det kommer aldrig att hända. I alla fall inte med den partner du själv kan tänka dig att vara med. Boken vinnlägger att du ska se möjligheterna runtomkring dig och inte stirra dig blind på hindren.
Tankarna bakom "Dejting" är att den ska katalysera tankar och funderingar hos dig med handfasta tips, erfarenheter och tankebanor. Det kan gälla att veta om din tänkta partner verkligen är singel, eller bara bara ljuger dig full och vänsterprasslar, hur du dejtar på nätet med framgång, fallgropar när du presenterar dig på en dejt och allt det där lilla extra man behöver veta. Jan Kallberg skriver kolumner i Metro där dejting är ett återkommande ämne och boken "Dejting" är skriven med samma språkliga spänst.
Boken "Dejting" är Jan Kallbergs andra bok efter "Du styr ditt liv", en bok som var fokuserad på livsmål och välbefinnande. Nu skall detta omsättas i ett hejdundrande ljuvligt förhållande.