Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Du styr ditt liv

Du styr ditt liv

Inbunden bok. Optimal Förlag. 1 uppl. 2004. 168 sidor.

Nära nyskick. Skyddsomslag i nära nyskick.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789172411142
Titel
Du styr ditt liv
Författare
Jan Kallberg
Förlag
Optimal Förlag
Utgivningsår
2004
Omfång
168 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
160 x 233 mm Ryggbredd 17 mm
Vikt
391 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Jan Kallbergs "Du styr ditt liv" r en direkt, rak och ppen uppgrelse med vad vi anser vara ett normalt liv och vad vi fÂr ut av det. Boken fÂr dig att tnka till och fundera. Genom att vara geners med personliga erfarenheter visar Jan hur vi kommer att omvrdera saker under livets gÂng, vad som kan verka vara en liten eftergift i brjan kan sluta med att vi styr vÂrt liv i helt felaktig riktning och inser det nr tiotals Âr passerat.
Boken mstrar inte utan inspirerar dig att fundera och komma till dina egna slutsatser. Det r du som r i centrum och samtalet kretsar om mjligheterna du har.
SprÂket r drivet och boken ger dig ett direkt tilltal genom att den r pastriserad frÂn hyckel och omskrivningar. Detta r en bok du kommer att ha kvar och lsa om eftersom den ger dig tankar om din egen framtid och hur du kan f ut det mesta ur ditt liv.

"Jag blir otroligt provocerad av Jan Kallberg. Och det r vad han vill. Han vill f mig att tnka till: Lever jag verkligen det liv jag vill leva? Boken handlar om att vi inte behver vara normala eller vanliga, att vi inte behver gra vad omgivningen frvntar sig av oss. Vi kan g vÂr egen vg. Jan Kallberg fÂr mig att tnka till bÂde en och tv gÂnger."
Bokkanalen
" I vÂrt Âldersfixerade samhlle r det ungdomarna som frvntas revoltera, men Jan Kallberg framhÂller att vi alla gra personlig revolution och g emot vad som frvntas i olika Âldrar, ha kul upp till 30-ÂrsÂldern, skaffa jobb, hus och barn, samt, sent i livet klanka ned p andra. Boken kantas av ett antal intressanta och radikala tips: skriv din egen ddsruna, umgÂs med nya bekanta, vÂga se misslyckanden som erfarenheter. Den knns bÂde kul och angelgen, tack vare den respektlsa instllningen till allt som r etablerat, traditionellt och invant."
Martin Wallstrm, Computer Sweden