Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Må evigheten förlåta

Må evigheten förlåta

Häftad bok. Norstedts. 1 uppl. 2024. 346 sidor.

Nyskick. Förlagsny. Oläst. /// I nutid hittas ett dött spädbarn i en mosse i Hällefors norr om Örebro – den lilla flickan blev bara någon månad gammal. Hon bär ett silversmycke kring halsen med en sten som experterna inte kan identifiera. Kriminalinspektör Kristoffer Bark får uppdraget att leda utredningen tillsammans med sin grupp omplacerade poliser. När Bark anländer till Hällefors blir han första polis på plats på ett akut larm. En man i nittioårsåldern har tagit en förskolegrupp som gisslan. Han är beväpnad med ett gevär och han är inte rädd för att använda det.

Anna Jansson är tillbaka med en skarp kriminalroman där lojalitet och släktband hamnar i fokus – och flera liv är i fara. Må evigheten förlåta utspelar sig i Bergslagen, där de gamla silvergruvorna utgör en påminnelse om svunna tider och kunskap som gått förlorad.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789113133270
Titel
Må evigheten förlåta
Författare
Jansson, Anna
Förlag
Norstedts
Utgivningsår
2024
Omfång
346 sidor
Bandtyp
Storpocket
Mått
136 x 210 mm Ryggbredd 21 mm
Vikt
364 g
Språk
Svenska
Baksidestext
"spännande historia om släktband, gamla silvergruvor och ny kommunpolitik" Lotta Olsson, DN1945. Två unga män tar sig ner i en övergiven gruva, men bara en av dem kommer att återse dagens ljus. Mannen som snart ska dö bär på en förödande hemlighet.I nutid hittas ett dött spädbarn i en mosse i Hällefors norr om Örebro – den lilla flickan blev bara någon månad gammal. Hon bär ett silversmycke kring halsen med en sten som experterna inte kan identifiera. Kriminalinspektör Kristoffer Bark får uppdraget att leda utredningen tillsammans med sin grupp omplacerade poliser. När Bark anländer till Hällefors blir han första polis på plats på ett akut larm. En man i nittioårsåldern har tagit en förskolegrupp som gisslan. Han är beväpnad med ett gevär och han är inte rädd för att använda det.Anna Jansson är tillbaka med en skarp kriminalroman där lojalitet och släktband hamnar i fokus – och flera liv är i fara. Må evigheten förlåta utspelar sig i Bergslagen, där de gamla silvergruvorna utgör en påminnelse om svunna tider och kunskap som gått förlorad.