
Kombinera mat och vin. Nya recept, nya viner, nya kombinationer
Inbunden bok. Kakao förlag. 2000. 112 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag i mycket gott skick.
Stort format 27,5 x 21,5 cm Vikt 685 g.
Inbundet förlagsband med identiskt skyddsomslag, rikt illustrerad med färgfoton av Magnus Malmberg. INNEHÅLL: Mat och vin. Teori och experiment. Lathund för hur vin påverkar mat. Prova själv. Pinot Gris. Sémillion. Viognier. Rosé. Merlot. Pinot Noir. Gamay. Sangiovese. Vanliga frågor och svar. Register.
// Skyddsomslaget har lite hanteringsmärken i kanterna. Bilden visar den aktuella boken. Utnyttja gärna inrikes ENHETSFRAKTEN, samma fraktpris oavsett hur många böcker du beställer samtidigt av BOKLÖF, klicka ↓ och se utbudet [0863]
Förlagsfakta
- ISBN
- 9197315370
- Titel
- Kombinera mat och vin : nya recept, nya viner, nya kombinationer
- Författare
- Jens Dolk - Liselotte Forslin
- Förlag
- Kakao förlag
- Utgivningsår
- 2000
- Omfång
- 112 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 210 x 270 mm
- Vikt
- 681 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Mat och vin hör ihop och alla kan lära sig att kombinera dem på ett bra sätt. Jens Dolk beskriver pedagogiskt druvsorter och tillverkning, hur våra sinnen fungerar samt hur man utan svårigheter matchar mat och vin för en fulländad smakupplevelse. Till druvorna lagar Liselotte Forslin spännande och modern mat med stor inlevelse.