Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Kombinera mat och vin. Nya recept, nya viner, nya kombinationer  [2000]

Kombinera mat och vin. Nya recept, nya viner, nya kombinationer [2000]

Inbunden bok. Kakao förlag. 2000. 112 sidor.

Nära nyskick. Skyddsomslag i mycket gott skick. Stort format 27,5 x 21,5 cm Vikt 685 g.
Inbundet förlagsband med identiskt skyddsomslag, rikt illustrerad med färgfoton av Magnus Malmberg. INNEHÅLL: Mat och vin. Teori och experiment. Lathund för hur vin påverkar mat. Prova själv. Pinot Gris. Sémillion. Viognier. Rosé. Merlot. Pinot Noir. Gamay. Sangiovese. Vanliga frågor och svar. Register.
// Skyddsomslaget har lite hanteringsmärken i kanterna. Bilden visar den aktuella boken. Utnyttja gärna inrikes ENHETSFRAKTEN, samma fraktpris oavsett hur många böcker du beställer samtidigt av BOKLÖF, klicka ↓ och se utbudet [0863]

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9197315370
Titel
Kombinera mat och vin : nya recept, nya viner, nya kombinationer
Författare
Jens Dolk - Liselotte Forslin
Förlag
Kakao förlag
Utgivningsår
2000
Omfång
112 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
210 x 270 mm
Vikt
681 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Mat och vin hör ihop och alla kan lära sig att kombinera dem på ett bra sätt. Jens Dolk beskriver pedagogiskt druvsorter och tillverkning, hur våra sinnen fungerar samt hur man utan svårigheter matchar mat och vin för en fulländad smakupplevelse. Till druvorna lagar Liselotte Forslin spännande och modern mat med stor inlevelse.