Nisse kombinerar mat och vin
Manpower Ekonomerna 1999. Inbunden, laminatband, 112 sidor, 27,5x21,5 cm. 690 gram.
Nyskick. Riesling till kryddrostad lax, tempranillo till örtstekt entecôte och Liquer Muscat till den kraftiga chokladdesserten. I boken matchas läckra recept med de godaste vinerna. Samtidigt får du på ett enkelt sätt lära dig hur du själv i fortsättningen kan välja rätt dryck till maten. Rikt illustrerad med fotografier i färg.
Förlagsfakta
- ISBN
- 9197315311
- Titel
- Kombinera mat och vin
- Författare
- Jens Dolk - Mette Ankarloo
- Förlag
- Kakao förlag
- Utgivningsår
- 1999
- Omfång
- 112 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 210 x 270 mm
- Vikt
- 651 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Det är kombinationen som gör det: trollar fram nya saksensationer ur maträtten och får vinet att lyfta till oanade höjder. I Kombinera mat och vin förenas läckra recept med spännande viner valda av vinkännaren Jens Dolk.
