Nytt bröd : baka gott utan gluten
Inbunden bok. Massolit förlag. 1 uppl. 2014. 143 sidor.
Nyskick. Boken innehåller alla slags matbröd, från tortillabröd till fiberfrallor, men även marmelader och andra tillbehör som passar till bröden. Råvarorna är naturligt glutenfria och tillgodoser dig med viktiga näringsämnen. Dessutom säljs de i de flesta vanliga livsmedelsbutiker.
Förlagsfakta
- ISBN
- 9789187785573
- Titel
- Nytt bröd : baka gott utan gluten
- Författare
- Frej, Jessica
- Förlag
- Ica Bokförlag
- Utgivningsår
- 2014
- Omfång
- 143 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 203 x 257 mm Ryggbredd 19 mm
- Vikt
- 739 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Baka glutenfritt bröd som är både saftigt, smakrikt och hållbart! Här presenteras en mängd recept som alla är baserade på rena råvaror utan mjölmixer.
Bovete, majsmjöl och nyponskalsmjöl är bara några av många alternativ till våra traditionella sädesslag vete, råg och korn. Därmed öppnar sig oanade möjligheter både för glutenintoleranta som har tröttnat på trist och smuligt köpebröd och för nyfikna hemmabagare som vill prova någonting nytt.
Bröden bakas med kall degvätska, små mängder jäst och långa viltider för extra god smak, precis som i hantverksbageriet!
