Helt enkelt : Mat för moderna människor
Inbunden bok. Bokförlaget Forum. 2003. 224 sidor.
Nyskick. Helt enkelt är en modern baskokbok som innehåller de bästa maglagningstipsen och mer än tvåhundra fräscha recept. Här finns svar på frågorna som gör maten ännu godare och lustfylld att laga! Få svar på frågor som hur länge ska fisken sjuda, om man ska lägga råvaran i kallt eller kokande vatten, vad man bör tänka på när man lagar en äkta italiensk risotto, och mycket mer matnyttigt helt enkelt!
Förlagsfakta
- ISBN
- 9789137121901
- Titel
- Helt enkelt : Mat för moderna människor
- Författare
- Hensley, Jim
- Förlag
- Bokförlaget Forum
- Utgivningsår
- 2003
- Omfång
- 224 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 203 x 268 mm Ryggbredd 23 mm
- Vikt
- 965 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Helt enkelt är en modern baskokbok som innehåller de bästa matlagningstipsen och mer än tvåhundra fräscha recept.Här får man svar på frågor som: Hur länge ska fisken sjuda? Ska man lägga råvaran i kallt eller kokande vatten? Vad bör man tänka på när man lagar en äkta italiensk risotto?Boken är nominerad till Gourmand World Cookbook Awards 2002.Ur receptregistret:Arabisk couscousBasilikapotatisCoq au vinDelfiakaka med chokladFocacciaGrön risotto med kryddörterHemgjord pastaIndisk lammgrytaJordnötssåsKöttbullar med ingefära och vitlökLax teriyakiMorotskakaNötbrödOstdressingPannkakor med blåbärssyltRostbiffSenapsvinägrettTandoorikycklingUgnsstekta grönsaker med fetakrämVetebullarÄnglamatÖring i gräddsåsDet välkända kokboksteamet Ingrid Espelid Hovig, Nina Dreyer Hensley, Jim Hensley och Paul Løwe har en lång rad av kokböcker bakom sig. Forum har tidigare givit ut: Pasta, pasta!, Ta vara på sommaren, Asiatiskt, Hot & spicy och Sommarljus.
