Kött : nöt, lamm, fläsk, fågel, vilt
Inbunden bok. Damm Förlag AB. Första uppl. 2006. 144 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag saknas. Boken innehåller 80 recept på kött av olika slag. Inledningen ger en beskrivning av hur man bäst steker för att få ett saftigt kött.
Förlagsfakta
- ISBN
- 9789171304605
- Titel
- Kött : nöt, lamm, fläsk, fågel, vilt
- Författare
- Joanna Farrow
- Förlag
- Damm Förlag AB
- Utgivningsår
- 2006
- Omfång
- 144 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 166 x 280 mm Ryggbredd 16 mm
- Vikt
- 612 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- KÖTT - nöt, lamm, fläsk, fågel och vilt
av Joanna Farrow
Trött på panerade fläskkotletter och kalops? I KÖTT får du 80 nya, läckra recept från hela världen som passar för både vardag och fest. Lyxa till det och bjud vännerna på oxfilé teriyaki, förgyll en vanlig vardag med malaysisk curry med biff och aubergine, bjud släkten på söndagsmiddag och imponera med lammstek på medelhavsvis.
Bokens inledning ger svar på frågor som: Hur steker man så att köttet blir saftigt, och inte grått och segt? Vilka styckningsdelar används till vad? Hur trancherar man? Utförliga beskrivningar och steg för steg-bilder gör det ännu lättare att få ett superbt resultat.
