Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
KÖTT - nöt, lamm, fläsk, fågel, vilt

KÖTT - nöt, lamm, fläsk, fågel, vilt

Inbunden i nyskick. Damm förlag 2006. - Trött på panerade fläskkotletter och kalops? I denna bok får du 80 nya, läckra recept från hela världen som passar för både vardag & fest. Lyxa till det och bjud vännerna på oxfilé teriyaki, förgyll en vanlig vardag med malaysisk curry med biff och aubergine, bjud in släkten på söndagsmiddag och imponera med lammstek på medelhavsvis...Du får tips på hur du steker köttet så det blir saftigt,vilka styckningsdelar som används till vad ochhur man trancherar...Steg för steg-bilder.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9171304606
Titel
Kött : nöt, lamm, fläsk, fågel, vilt
Författare
Joanna Farrow
Förlag
Damm Förlag AB
Utgivningsår
2006
Omfång
144 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
166 x 280 mm Ryggbredd 16 mm
Vikt
612 g
Språk
Svenska
Baksidestext
KÖTT - nöt, lamm, fläsk, fågel och vilt

av Joanna Farrow

Trött på panerade fläskkotletter och kalops? I KÖTT får du 80 nya, läckra recept från hela världen som passar för både vardag och fest. Lyxa till det och bjud vännerna på oxfilé teriyaki, förgyll en vanlig vardag med malaysisk curry med biff och aubergine, bjud släkten på söndagsmiddag och imponera med lammstek på medelhavsvis.

Bokens inledning ger svar på frågor som: Hur steker man så att köttet blir saftigt, och inte grått och segt? Vilka styckningsdelar används till vad? Hur trancherar man? Utförliga beskrivningar och steg för steg-bilder gör det ännu lättare att få ett superbt resultat.