KÖTT - nöt, lamm, fläsk, fågel, vilt
Inbunden i nyskick. Damm förlag 2006. - Trött på panerade fläskkotletter och kalops? I denna bok får du 80 nya, läckra recept från hela världen som passar för både vardag & fest. Lyxa till det och bjud vännerna på oxfilé teriyaki, förgyll en vanlig vardag med malaysisk curry med biff och aubergine, bjud in släkten på söndagsmiddag och imponera med lammstek på medelhavsvis...Du får tips på hur du steker köttet så det blir saftigt,vilka styckningsdelar som används till vad ochhur man trancherar...Steg för steg-bilder.
Förlagsfakta
- ISBN
- 9171304606
- Titel
- Kött : nöt, lamm, fläsk, fågel, vilt
- Författare
- Joanna Farrow
- Förlag
- Damm Förlag AB
- Utgivningsår
- 2006
- Omfång
- 144 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 166 x 280 mm Ryggbredd 16 mm
- Vikt
- 612 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- KÖTT - nöt, lamm, fläsk, fågel och vilt
av Joanna Farrow
Trött på panerade fläskkotletter och kalops? I KÖTT får du 80 nya, läckra recept från hela världen som passar för både vardag och fest. Lyxa till det och bjud vännerna på oxfilé teriyaki, förgyll en vanlig vardag med malaysisk curry med biff och aubergine, bjud släkten på söndagsmiddag och imponera med lammstek på medelhavsvis.
Bokens inledning ger svar på frågor som: Hur steker man så att köttet blir saftigt, och inte grått och segt? Vilka styckningsdelar används till vad? Hur trancherar man? Utförliga beskrivningar och steg för steg-bilder gör det ännu lättare att få ett superbt resultat.