Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
  • Du måste vara inloggad för att kunna ställa en fråga till säljaren. Om du saknar inloggning, klicka på Skapa konto i topplisten. OBS! Frågeformuläret kan inte användas för beställning.
Gör korv - korta långa råa starka

Gör korv - korta långa råa starka

Inbunden bok. Norstedts. 2 uppl. 2015. 178 sidor.

Nära nyskick. Format 24,5 x 17,5 cm Vikt 585 g.
Häftad bok med mjuka flexipärmar och invikta flikar i vacker layout, ANDRA upplagan, mycket rikt illustrerad med snygga färgfoton av Pepe Nilsson. Recept på 40 hemmagjorda korvar och mer än 60 recept på tillbehör, såser, röror, sidorätter och bröd. INNEHÅLL: Inledning. Råvaran. Hur man gör egen korv. Recept på 40 unika slangar - fläsk, nöt, vilt & lamm, fågel, fisk & skaldjur, veg. Receptregister. Nice 2 Know - råvaror, lästips, inspiration, nätet mm.
// Bilden visar den aktuella boken. Utnyttja gärna inrikes ENHETSFRAKTEN, samma fraktpris oavsett hur många böcker du beställer samtidigt av BOKLÖF, klicka ↓ och se utbudet [4895]

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789113070285
Titel
Gör korv : korta långa råa starka
Författare
Lindberg, Jesper
Förlag
Norstedts
Utgivningsår
2015
Omfång
177 sidor
Bandtyp
Flexband
Mått
173 x 247 mm Ryggbredd 14 mm
Vikt
570 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Att göra egen korv har blivit nya surdegen. En gastronomisk folkrörelse utrustad med korvhorn, fjälster och entusiasm. Stoppa din egen korv och slipp utfyllnad och E-nummer.

Gör korv! innehåller allt du behöver veta för att kunna sätta igång - råd om utrustning, handfasta tips och hur viktigt det är med renlighet och rätt temperatur på ingredienserna. Ett kapitel visar principen: mal köttet, blanda med kryddor, stoppa i fjälster.

Här finns lammkorv, korv med fläsk och nötkött, korv med lax och räkor och vegetariska korvar. Starka korvar och lagom starka, grillkorvar, kokkorvar, korv till vardag, utflykt och fest!

Bland recepten finns Thüringer bratwurst med surkål, friterad lök och picklad rödlök, lax- och räkkorv som ångas och serveras med crème fraiche, kimchi-aioli och salsa och merguez med cous cous-sallad och myntayoghurt.

Gott om korv och gott med tillbehör! Här finns recepten på surkål, senap, relish, salsor, chili, rostad lök, pickles, ajvar, bostongurka, och räksallad - som ibland är ett måste ...