24 timmar receptbok [signerad]
Häftad bok. Watz Book. 2012. 294 sidor.
Mycket gott skick.
Format 27 x 20,5 cm Vikt 1.095 g.
Häftad bok med mjuka flexipärmar i snygg layout, rikt illustrerad med foton i sv/v och färg av Joel Wåreus, utan årtal. En kokbok av den kände svenska kocken och restaurangägaren Johan Jureskog, fokuserar på matlagning och innehåller recept som speglar Jureskogs kärlek till mat, vilket han dokumenterat över dygnets 24 timmar: Påklädd 07.00, Hos grönsakshandlaren 08.00, Hos kötthandlaren 08.30, Frukost 10.30, Lunch 11.30, 12.30 & 14.00, P-nagg 15.00, Power nap 15.15, Genomgång 16.00, 16.15, Service start 17.30, 18.00, Service 18.30, 18.45, 19.00, Chef's table kl. 19.30, 21.30, 22.30, 23.15, Städning 23.30, 01.00. INNEHÅLL: Förord "Guts and glory" bl.a av Mons Kallentoft, Ärtan, Rafa Peña, Klas Ljungqvist. Receptbok LUNCHER. Ordlista till matsedelfranska. Receptbok FÖRRÄTTER. Receptbok VARMRÄTTER. Receptbok DESSERTER. Johans hjältar. Norbert Lang. Erik Lallerstedt. Håkan Fällman. Curriculum vitae.
// SIGNERAD och ritad hälsning från författaren på andra uppslaget: "God Jul pappa Fantomen - Just for the love of it". Pärmarna har små ojämnheter och veck från bindningen. Bilden visar den aktuella boken. Utnyttja gärna inrikes ENHETSFRAKTEN, samma fraktpris oavsett hur många böcker du beställer samtidigt av BOKLÖF, klicka ↓ och se utbudet [5095]
Förlagsfakta
- ISBN
- 9789198003703
- Titel
- 24 timmar receptbok
- Författare
- Jureskog, Johan
- Förlag
- Watz Book
- Utgivningsår
- 2012
- Omfång
- 294 sidor
- Bandtyp
- Flexband
- Mått
- 205 x 270 mm Ryggbredd 23 mm
- Vikt
- 1110 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
Ytterligare författare: Jureskog, Johan
