Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Stockholms nationalstadspark

Stockholms nationalstadspark

Inbunden bok. Votum & Gullers Förlag. 1 uppl. 2012. 215 sidor.

Nyskick. Boken är förlagsny och oläst bok.

Följ med på ett stormande äventyr, fyllt av inspiration och idéer för vardagens och livets fester.De fiktiva personerna Selma och Sigge tar dig till en värld fylld av överdådiga dukningar, smarriga recept och roliga fixerier. Låt dig väl smaka av deras härliga värld och tillåt dig att vara mera du, som Selma och Sigge så träffsäkert säger: Too much is never enough.Du får inspiration att njuta av dagen, att sätta guldkant på de mest triviala företeelser inget tillfälle för litet, inget för stort för att kunna göras lite extra.Selma och Sigge låter dig också träffa sina vänner som i sin tur bjuder på sina favoritrecept, anekdoter från livet och särskilda små tips för den händige att själv pröva på.I boken blandas recept, pyssel och dukningstips med tankar om livet, och gestaltas i bilder och texter av fotograf Cecilia Hallin och stylist och skribent Malin Leijonberg.Tanken om lång hållbarhet, återanvändning, remake, och det vackras kraft att inspirera och påverka, genomsyrar fotografierna i allt från kläderna hos de människor Selma och Sigge möter på sin väg till de dukningar och de maträtter som boken presenterar.I Selma och Sigge håller hov finner du inspiration och handfasta tips och råd till hur du lever livet levande och använder det du har för att göra stordåd.


Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789185815876
Titel
Stockholms nationalstadspark
Författare
Johan Sjölander
Förlag
Votum & Gullers Förlag
Utgivningsår
2012
Omfång
215 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
302 x 300 mm Ryggbredd 25 mm
Vikt
2378 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Stockholms Nationalstadspark tar vid endast ett stenkast från storstadens tätbebyggelse där staden ger vika breder en vild och vacker natur ut sig tillsammans med ett spännande kulturlandskap. Rogivande skogar, idylliska sjöar, sköna stränder, brusande bäckar, vidsträckta ängar och klippiga öar ryms alla inom parken, alltsammans ständigt redo att upplevas inom nästan omedelbart räckhåll från centrala Stockholm. Nationalstadsparken utgör inte bara Sveriges mest välbesökta rekreationsområde utan är också ett fantastiskt naturområde i sig som med sin enastående artrikedom av både flora och fauna starkt bidrar till att göra Sveriges huvud­stad världsunik.

Bokens bilder täcker ett brett spektrum av parken både geografiskt och årstidsmässigt, med ett fokus på de vildare delarna där natur­upplevelsen ofta blir som starkast. Sparsmakad textmässigt låter boken bilderna tala för sig själva med en förhoppning att locka till egna äventyr i parken. En inspirationskälla för att upp­täcka, värdesätta och värna vår unika Nationalstadspark, även bortom somrarnas välbesökta promenadstråk.