Vegansk husmanskost : vardagsrätter, klassiker, högtidsmat
Inbunden bok. Bonnier Fakta. Andra tryckningen uppl. 2019. 176 sidor.
Nära nyskick.
Jag uppskattar att de ingredienser som används inte är så märkvärdiga/speciella. I många andra vegetariska och veganska recept ska man använda ingredienser som, för mig, är svåra att veta hur jag ska använda förutom till just det receptet. Alltså mer speciella varor och det blir för dyrt att köpa dem som sedan blir "stående" så att säga. Har aldrig lagat så mycket mat som jag gör nu samtidigt som det blivit roligare (maten är också väldigt uppskattad hos samtliga familjemedlemmar).
Boken är lätt kantstött och har mindre skavanker på fram och baksida. Utöver det inga skadade sidor eller klotter. Sparsamt använd och nästintill nyskick. Söker ett kärleksfullt hem där den får fortsätta att vara lika behjälplig som den varit för egen del!
Förlagsfakta
- ISBN
- 9789174249989
- Titel
- Vegansk husmanskost : vardagsrätter, klassiker, högtidsmat
- Författare
- Johansson, Gustav
- Förlag
- Bonnier Fakta
- Utgivningsår
- 2019
- Omfång
- 176 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 202 x 267 mm Ryggbredd 21 mm
- Vikt
- 841 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Det finns många positiva saker med att äta växtbaserad mat: det är bra för djuren, naturen och för oss människor. Men steget från att äta maten vi är uppvuxna med till att börja äta mer vegetariskt eller veganskt kanske känns långt. Måste jag sluta äta köttbullar på julafton eller avstå sillen till färskpotatisen på midsommarafton? Nej! I ”Vegansk husmanskost” visar Gustav Johansson hur vi kan laga både rätterna vi känner igen från barndomen och moderna klassiker på ett nytt sätt. Rätterna bygger helt på växtbaserade råvaror, men bara lugn – Gustav lär dig hur du bäst använder dem för att få till rätt textur och mest smak. Och framförallt, det blir riktigt gott! Gustav Johansson driver bloggen "Jävligt gott", som är Sveriges största veganska matblogg. Men det är inte en blogg om vegansk mat. "Jävligt gott" är en blogg som vill inspirera andra till att laga mer mat genom att visa hur enkelt det kan vara och hur gott det kan bli och hur självklart det är att kött inte har någonting med det att göra.
