Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Basic Butchering of Livestock & Game: Beef, Veal, Pork, Lamb, Poultry, Rabbit, Venison.

Basic Butchering of Livestock & Game: Beef, Veal, Pork, Lamb, Poultry, Rabbit, Venison.

Häftad bok. Storey Publishing. 2003. 192 sidor.

Mycket gott skick. "Provides clear, concise, and step-by-step information for people who want to slaughter their own meat". Pärmen har ett veck men i övrigt i mycket gott skick.

Kolla gärna mina övriga annonser. Säljer av alla böcker p g a flytt utomlands.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish