Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Puh och psykologerna

Puh och psykologerna

Wahlström & Widstrand. 2001. Inbunden med skyddsomslag, 214 sidor, 125x190 mm. 310 gram.

Gott skick. Nalle Puh bodde alldeles ensam i skogen under namnet Sanders, och han hade namnet över dörren i guldbokstäver. Varför guldbokstäver? Kan det inte tänkas att guldbokstäverna står för samma sak som dom där mässingsskyltarna som läkare och psykoterapeuter har? Och kan det inte tänkas att ringklockan talar om för Puh att en patient väntar på honom?
I Puh och Psykologerna bevisar Nalle Puh att han är en briljant psykoterapeut. Med sina insikter i vitt skilda psykologiska teorier och dess tillämpningar behärskar Puh alla färdigheter som är nödvändiga för att förvandla den ängslige Nasse till en hjälte och vägleda den depressive Ior mot ett meningsfullare och lyckligare liv. John Tyerman Williams är filosofie doktor och undervisar i drama, engelsk litteraturvetenskap och historia. Han började sin yrkeskarriär som fjortonåring, då han spelade Emil i Emil och detektiverna. Efter att ha arbetat som skådespelare undervisade han i många år. I sextioårsåldern återvände han till Oxford, där han promoverades till doktor på avhandlingen "Bearers of Moral and Spiritual Values: The social roles of clergymen and women in Britain, c. 1790 - c. 1880, as mirrored in attitudes to them as foxhunters." Hans senaste forskning har bland annat resulterat i bästsäljaren Puh och Filosoferna. Han bor på slottet Tintagel i Cornwall, skådeplatsen för berättelserna om kung Arthur.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9146181237
Titel
Puh och Psykologerna
Författare
Tyerman Williams, John
Förlag
Wahlström & Widstrand
Utgivningsår
2001
Omfång
214 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
127 x 193 mm Ryggbredd 19 mm
Vikt
324 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Nalle Puh bodde alldeles ensam i skogen under namnet Sanders, och han hade namnet över dörren i guldbokstäver. Varför guldbokstäver? Kan det inte tänkas att guldbokstäverna står för samma sak som dom där mässingsskyltarna som läkare och psykoterapeuter har? Och kan det inte tänkas att ringklockan talar om för Puh att en patient väntar på honom?   I Puh och Psykologerna bevisar Nalle Puh att han är en briljant psykoterapeut. Med sina insikter i vitt skilda psykologiska teorier och dess tillämpningar behärskar Puh alla färdigheter som är nödvändiga för att förvandla den ängslige Nasse till en hjälte och vägleda den depressive Ior mot ett meningsfullare och lyckligare liv.