Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Flavorama: A Guide to Unlocking the Art and Science of Flavor

Flavorama: A Guide to Unlocking the Art and Science of Flavor

Inbunden bok.

Nyskick. Skyddsomslag i nyskick. HarperCollins UK Publishers. 2024. 320 sidor. Oläst. Förlagsny.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9780358093138
Titel
Flavorama - a guide to unlocking the art and science of flavor
Författare
Johnson, Arielle
Förlag
Harvest, an imprint of William Morrow
Utgivningsår
2024
Språk
English
Baksidestext
Flavor goes way beyond "tasty" or "not tasty." It's sensation, it's chemistry, it's emotion, it's art. And understanding how flavor works is the quickest way to become a better, more creative, and more confident cook. Arielle Johnson is the kind of insatiable learner who explores flavor from every angle, as a scientist, at some of the world's best restaurants, and in her home kitchen. In 'Flavorama', she shares what she's learned with the rest of us, distilling chemistry, sensation, and craft into a few fundamental laws and patterns that are as simple to learn as they are powerful to use.