Studentköket Vego
Inbunden bok. Ordalaget Bokförlag. 1 uppl. 2018. 127 sidor.
Nära nyskick.
Vegetarian och student? Att laga god och nyttig vegetarisk mat från grunden behöver inte vara krångligt eller ta lång tid. Här finns inspiration, tips och råd för alla. Innehåller ett 50-tal recept, bl a zucchinipasta med parmesan, morotssoppa med ingefära, vegolasagne och veggieomelett. Väl lämpad dig som uppskattar matlagning, oavsett tidigare kulinariska färdigheter.
Boken är lätt kantstött och har mindre skavanker på fram och baksida. De två första sidorna är lätt vågiga i nedre hörnet. Bifogad bild illustrerar detta bättre än vad jag kan beskriva. Utöver det inga skadade sidor eller klotter. Sparsamt använd och nästintill nyskick. Söker ett kärleksfullt hem där den får fortsätta att komma till användning!
Förlagsfakta
- ISBN
- 9789174692358
- Titel
- Studentköket Vego
- Författare
- Johnsson, Ann-Cathrine
- Förlag
- Ordalaget Bokförlag
- Utgivningsår
- 2018
- Omfång
- 127 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 205 x 269 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 640 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- "Riktigt bra recept"Pralin, Dalarnas tidningar "Som en första kokbok fungerar Studentköket Vego bra eftersom den är informativ och bland annat listar köksredskap som bör införskaffas... De rätter jag provlagar blir också förvånansvärt goda med tanke på den ringa arbetsinsats som behövts."Bibliotekstjänst, Catharina Bergman "Du får inte bara riktigt schysta vegetariska recept, du får även många smarta tips!"Allers Vegetarian och student? Att laga god och nyttig vegetarisk mat från grunden behöver inte vara krångligt eller ta lång tid. Här finns inspiration, tips och råd för alla. Innehåller ett 50-tal recept, bl a Zucchinipasta med parmesan, Sötpotatisbiffar med vitlök, Majsplättar med keso, Morotssoppa med ingefära, Vegolasagne och Veggieomelett. Här finns tips på supersnabb mat, om man vill att det ska gå snabbt mellan träning, studier och aktiviteter. Även förslag på vad man kan göra med sina rester. Plus roliga rätter att laga ihop med kompisar. Och det lilla extra är inte bortglömt smoothies, dippsåser och goda efterrätter. ANN-CATHRINE JOHNSSON är utbildad kostrådgivare och journalist med inriktning mot medicin, kost och hälsa. LENA DJUPHAMMAR är fotograf och grafisk form givare. Tillsammans har de tidigare givit ut bl a BÄTTRE HÄLSA MED BÖNOR.
