![DET PROVENSALSKA KÖKET. Klassiska recept från Sydfrankrike](https://dez1v4fbcawql.cloudfront.net/product_thumb/934191/2951063/2951063_1.jpg)
![DET PROVENSALSKA KÖKET. Klassiska recept från Sydfrankrike](https://dez1v4fbcawql.cloudfront.net/product_thumb/934191/2951063/2951063_1.jpg)
![DET PROVENSALSKA KÖKET. Klassiska recept från Sydfrankrike](https://dez1v4fbcawql.cloudfront.net/product_thumb/934191/2951063/2951063_2.jpg)
![DET PROVENSALSKA KÖKET. Klassiska recept från Sydfrankrike](https://dez1v4fbcawql.cloudfront.net/product_thumb/934191/2951063/2951063_3.jpg)
DET PROVENSALSKA KÖKET. Klassiska recept från Sydfrankrike
Inbunden bok. Forum. 1 uppl. 1979. 288 s. Inbunden. Förlagets dek. kartongband. 23,5x16cm. 735 gram.
Mycket gott skick. Ur baksidestexten: Den provensalska maten är rejäl husmanskost, där ingredienser som olivolja, vitlök, sardeller och kryddörter ofta ingår. I boken DET PROVENSALSKA KÖKET finns recept på soppor, förrätter, sallader, såser, rätter med fisk, kött och grönsaker, pasta och risrätter, jättestora anrättningar - sådana som passar att laga till många personer och som i sig själva är en hel måltid - och efterrätter. Mireille Johnston avslutar med att ge förslag på hur man kan komponera en måltid och hon framhåller hur viktigt det är att inte bara smakerna utan också färgerna harmonierar.
Förlagsfakta
- ISBN
- 9137069160
- Titel
- Det provensalska köket : klassiska recept från Sydfrankrike
- Författare
- Johnston, Mireille - Cavallini, Birgitta
- Förlag
- Stockholm : Forum
- Utgivningsår
- 1979
- Språk
- Svenska