Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Rymd utan stjärnor

Rymd utan stjärnor

Ljudbok. Earbooks. 2009. 9 CD sidor.

Nära nyskick. Fodral i nära nyskick. När överläkare Pia Fjällstedt försvinner under mystiska omständigheter, blir det inte ett fall vilket som helst för Sundsvallspolisen. Åtminstone inte för kriminalinspektör Sofia Waltin, eftersom Pia Fjällstedt är hennes faster. Dessutom har Sofias pappa länge haft en allvarlig konflikt med sin syster och hamnar högt på listan över dem som kan tänkas ha med försvinnandet att göra. Också Sofias kollega Johan Axberg får problem att skilja yrkesroll från privata bekymmer när hans nya flickvän blir misshandlad av sin exman. Dessutom verkar Johans bäste vän, läkaren Erik Jensen, vara mer inblandad i de alltmer dramatiska händelsernas på stadens sjukhus än han vill erkänna. 9 CD, speltid 11 timmar. Uppläsare: Torsten Wahlund.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789186229580
Titel
Rymd utan stjärnor
Författare
Jonas Moström
Förlag
Earbooks
Utgivningsår
2009
Bandtyp
CD-skiva
Mått
133 x 133 mm Ryggbredd 22 mm
Vikt
234 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Extra MP3-CD medföljer!

"Han står stilla och håller andan. Ser hur hon vänder sig om och börjar gå mot hissarna. Hon drar handen genom det blonda håret, ruskar på huvudet och sträcker på sig, som för att markera sitt rena samvete, sin skuldfrihet. Men honom lurar hon inte. Han känner vreden som en feber i blodet. Hon ska inte komma undan. Med tio snabba steg är han i kapp henne"

Så inleds Jonas Moströms nya deckare Rymd utan stjärnor, en berättelse där frågan om liv och död verkligen ställs på sin spets och där Moström skickligt och insiktsfullt använder sig av sina erfarenheter som läkare. Denna gång kretsar handlingen kring ett både känsligt och kontroversiellt ämne: aktiv dödshjälp.

Rymd utan stjärnor är den femte boken om kommissarie Johan Axberg i Sundsvall. Precis som i de föregående Axberg-deckarna kombinerar Moström här en träffsäker känsla för vardagslivets detaljer med en förmåga att bygga upp en spännande intrig.

Pressröster

"En deckare som bara måste läsas... Jag sträckläste, hade
väldigt svårt att lägga ifrån mig boken innan jag visste att mördaren var fast."
Länstidningen Östersund om Hjärtats mörker

"Andra boken om kommissarie Axberg, arbetskamraterna Hamrin och läkaren Jensen, är minst lika genialisk som förra boken. Frågan är egentligen om jag har läst så många bättre deckare?..."
Örnsköldsviks Allehanda om Svart cirkel