Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Serenissima : en Venedig-roman

Serenissima : en Venedig-roman

Inbunden bok. Bokförlaget Bra Böcker. 1987. 243 sidor.

Nära nyskick. Skyddsomslag i nära nyskick. Fint exemplar. Känns oläst. Något gulnat boksnitt och några små hanteringsspår på skyddsomslaget, för övrigt i nyskick.

Jessica, en medelålders amerikansk filmstjärna, befinner sig i Venedig, dels för filminspelning, dels för att närvara vid en filmfestival. Genom ett slags omvänd reinkarnation hamnar hon i 1500-talets Venedig, där hon råkar bli förebilden till Jessica i "Köpmannen i Venedig" och upplever en svindlande kärlekshistoria med William Shakespeare själv. Samtidigt finns alla Jessicas upplevelser i det filmmanus som den svenske regissören Björn Persson ska spela in ...


AV ERICA JONG: Rädd att flyga / Kärleksört / Rädda livet! / Fanny eller Den sanna berättelsen om Fanny / Hackabout-Jones öden och äventyr / Megans bok eller Var är mina hårspännen? / Fallskärmar och kyssar / Serenissima : en Venedig-roman / Alla kvinnors blues / Henry Miller och jag / Rädd för femtio : en minnesanteckning mitt i livet / I ljusaste minne : en berättelse om mödrar och döttrar / Förföra demonen : att skriva för livet / Rädd att dö.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish