Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Släktband

Släktband

Inbunden bok. Bokförlaget Bra Böcker. 1984. 640 sidor.

Nära nyskick. Skyddsomslag i mycket gott skick. Martin Singer, en rik och inflytelserik amerikan - son till en ansedd domare, sonson till en rysk invandrare - är gift med Jenny, en dynamisk och ytterst självständig kvinna. In i deras behagliga och ombonade liv kommer plötsligt en bön om hjälp, ett förtvivlat brev från en man i Sovjetunionen som säger sig vara deras kusin, Jurij Ivanovitj Karpejko.
Jurij och hans familj har hittills lyckats överleva för att de dolde sitt judiska ursprung för nazistockupanterna och efter kriget förnekade det för sina kommunistiska kolleger. Men nu har det politiska klimatet på nytt förändrats, gammal rysk antisemitism har återkommit. Och kusinen Jurij - krigshjälte, ryktbar pediatrikprofessor, son till en lysande bolsjevikledare - anklagas för sionism. Familjen utsätts för hotelser och en dag kallas Jurij till KGB:s högkvarter.
Martin Singer tar i sin tur kontakt med kusinerna i Israel och en räddningsaktion tar form. För Jurij innebär allt detta så småningom ett val. Jurijs kamp, hans val, Singers återupptäckt av familjens förflutna och blodsbandens krav förändrar inte bara Jurijs liv, utan samtliga medlemmar av familjen Singer binds samman med starkare band. (V)

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish