Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Hämndens offer

Hämndens offer

Pocketbok Albert Bonniers Förlag. 2000. 319 sidor.

Nära nyskick. Gail Waltons liv tycks för bra för att vara sant. Hon är lyckligt gift, har två underbara döttrar och ett vackert hem. Men tillvaron slås i spillror den dagen då hennes yngsta dotter Cindy hittas brutalt mördad i parken där hon alltid lekt.Gails förändring är total. I sin förtvivlan stöter hon bort dem som nu mer än någonsin behöver henne ¿ tonårsdottern, hennes föräldrar och vänner och till och med maken Jack. Efter Cindys död blir hon besatt av tanken på rättvisa och hämnd, och när polisen ger upp jakten på den unge mördaren tar hon saken i egna händer. Joy Fielding har blivit känd och läst över hela världen för sina spännande och skakande romaner. I Bonnierpocket har nyligen Den andra kvinnan och En sommar i Florida utkommit. Svagt gulnad invändigt.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9100572586
Titel
Hämndens offer
Författare
Joy Fielding
Förlag
Albert Bonniers Förlag
Utgivningsår
2000
Omfång
319 sidor
Bandtyp
Pocket
Mått
110 x 179 mm Ryggbredd 21 mm
Vikt
178 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Gail Waltons liv tycks för bra för att vara sant. Hon är lyckligt gift, har två underbara döttrar och ett vackert hem. Men tillvaron slås i spillror den dagen då hennes yngsta dotter Cindy hittas brutalt mördad i parken där hon alltid lekt.
Gails förändring är total. I sin förtvivlan stöter hon bort dem som nu mer än någonsin behöver henne ¿ tonårsdottern, hennes föräldrar och vänner och till och med maken Jack. Efter Cindys död blir hon besatt av tanken på rättvisa och hämnd, och när polisen ger upp jakten på den unge mördaren tar hon saken i egna händer.
Joy Fielding har blivit känd och läst över hela världen för sina spännande och skakande romaner. I Bonnierpocket har nyligen Den andra kvinnan och En sommar i Florida utkommit.