Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Finalkampen

Finalkampen

Pocketbok. Vingården förlag. 2 uppl. 1999. 154 sidor.

Hyggligt skick. Vi får följa med Rick Joyner in i andens värld och se den kamp som pågår klarare än någonsin.
Han tar oss med på ett besök i Guds skattkammare. Där träffar han änglar, samtalar med Herren och ser den kristna kyrkans utveckling den som nu pågår och den som strax ska komma.
Det blir en mycket dramatisk profetisk upplevelse av den kristna kyrkans final, ett vittnesbörd om att vår mest spännande historiska period har börjat.
Finalkampen har sin fortsättning i Kallelsen samt Facklan och svärdet.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9197237531
Titel
Finalkampen
Författare
Joyner, Rick
Förlag
Vingården förlag
Utgivningsår
1999
Omfång
154 sidor
Bandtyp
Pocket
Mått
110 x 177 mm Ryggbredd 12 mm
Vikt
106 g
Språk
Svenska
Baksidestext
En dramatisk profetisk skildring av den kristna kyrkans final, vår mest spännande historiska period som just har börjat.
Först får vi se kampen mellan det onda och det goda i andens värld. Sedan tar Rick Joyner oss till Kristi domstol, där han själv blir dömd och renad, men också får veta hur en del historiska personer blivit dömda. Detta är mycket lärorikt och avslöjande.
Vi tycker att detta är den bästa bok vi någonsin läst, mycket gripande, uppbygglig och otroligt fascinerande. Trilogin fortsätter med "Kallelsen" åtföljd av "Facklan och svärdet".
Recension av Tanja Östman:
Jag läste den här boken under ett par dagar och den fångade mig så totalt att jag inte kunde tänka på något annat och hade inte lust att umgås med folk. Jag har aldrig läst en beskrivning av den andliga striden och den himmelska världen som tilltalat mig så mycket. Jag brukar annars inte gilla att läsa böcker om andlig krigföring, och berättelser om himlen har aldrig intresserat mig. Men man känner sig hemma i den himmel som Joyner beskriver! Det blev mycket klarare för mig hur rättvis Gud är, hur kärleksfull och god han är och hur ren, naturlig och äkta han är. I himlen finns inte utrymme för falskhet, lögn och hyckleri – däremot finns det nåd till förvandling. Det som berörde mig i berättelsen om den andliga vandringen/striden är att det mäktigaste vapen vi har är ödmjukhetens gråa mantel som döljer den blanka vapenrustningen. Då lyckas fiendens pilar inte träffa oss. Yes!