Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 62 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
Friargåvan

Friargåvan

Inbunden bok Albert Bonniers Förlag. 2000. 336 sidor.

Nyskick. Skyddsomslag i nyskick. OLÄST BOK-------------DE FLESTA BÖCKER VI SÄLJER ÄR OLÄSTA RESTUPPLAGOR OCH OUTLET FRÅN BOKFÖRLAG OCH KONKURSDRABBADE BUTIKER VÅRA PRISER ÄR MARKNADENS LÄGSTA

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9100571814
Titel
Friargåvan
Författare
Julie Parsons
Förlag
Albert Bonniers Förlag
Utgivningsår
2000
Omfång
336 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
158 x 222 mm Ryggbredd 27 mm
Vikt
550 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Han hade iakttagit dem i veckor; den framgångsrike och självbelåtne David Neale, och hans hustru Anna, så mjuk och intagande. Han hade följt efter dem genom Dublins gator och förorter medan han tänkte på det som varit och på vad som komma skulleEn kylig aprilkväll kommer Anna Neale hem sent och hittar sin make David död i arbetsrummet. Hans ansikte är förvridet av plågor, och allt tyder på att han har dött av en allergisk chock, orsakad av ett bistick. Men David visste ju att han inte tålde bin Så hittar Anna ett mystiskt paket adresserat till David och inser att hans död med största sannolikhet inte varit en olyckshändelse. På ett ögonblick har den självklara tryggheten i hennes liv gått förlorad. Och värre blir det när obehagliga överraskningar i form av mängder av obetalda skulder och andra oegentligheter kommer i dagen. Ingenting i Annas liv med David tycks ha varit som hon trott. Vem kan besvara alla de frågor som snurrar i huvudet på henne? Hon är ensam, försvarslös, sårbarare än någonsin. Vilket är exakt vad mannen som kallar sig själv för Matthew har väntat på.Efter förra årets succé med Mary, Mary är irländskan Julie Parsons tillbaka med Insektsforskaren en minst lika välskriven, kuslig och olidligt spännande kriminalroman i Dublinmiljö.