Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Cavalier king charles spaniel

Cavalier king charles spaniel

Inbunden bok. Natur & Kultur. 1 uppl. 2002. 157 sidor.

Nära nyskick. ......... Med sitt trevliga kynne är cavalieren en hund som passar de flesta, idealisk som sällskapshund både i stadslägenhet och på ladet. I den här boken ges fakta om cavalierens bakgrund, kynne och rasstandard liksom tips om valpköp, utfodring, lydnadsträning och förebyggande hälsovård.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9127353915
Titel
Cavalier king charles spaniel
Författare
Cunliffe, Juliette
Förlag
Natur & Kultur
Utgivningsår
2002
Omfång
157 sidor
Bandtyp
Inbunden
Vikt
574 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Äntligen en komplett rasbok om cavalier king charles spaniel – den lilla hunden med mycket självförtroende och stor personlighet. Som sällskapshund är den idealisk. Boken beskriver rasens bakgrund, kynne och rasstandard och innehåller t ex tips om valpköp, utfodring, lydnadsträning och förebyggande hälsovård och allt annat man behöver veta från valp till senior.

Cavalier king charles spaniel har ett kynne som passar de flesta – men så är det också en av de populäraste sällskapshundarna. Antalet nyregistreringar varje år är över 800. Här finns goda råd inför valpens hemkomst, om utfodring, lydnadsträning och förebyggande hälsovård. Texten är lättläst och kompletteras med instruktiva bilder. Viktig information och goda råd presenteras i kortfattade rutor under rubriken "Visste du?".
Texten har bearbetats och granskats av den svenska rasklubben så att den stämmer överens med våra förhållanden. Den senaste lagstiftningen, nya bestämmelser som rör utställningar m m finns med.
Kapitelrubrikerna är: Rasens ursprung, Egenskaper, Rasstandard, Din valp, Den dagliga omvårdnaden, Grundläggande lydnadsträning, Hälsa och sjukdomar, När hunden blir gammal, Ställa ut, Hundens beteende.

Särskilt intressant för alla som har eller tänker skaffa en cavalier king charles spaniel.
Översättning Alf Agdler, Bodil von Eichwald

Juliette Cunliffe är en populär författare och hundexpert i England med gedigna kunskaper om sällskapshundar. Hon är domare för Kennelklubben i England, har publicerat sig om sällsynta raser i världen och är en auktoritet även på det området.