Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Mat med guldkant

Mat med guldkant

Häftad bok. Max Ström. 2025. 144 sidor.

Nyskick. Förlagsny. Oläst. /// Catarina König signum är enkla, snabba och gudomligt goda recept till lyxiga middagar som passar både till vardagar och till fest, från tilltugg till desserter.

Här finner du allt du behöver för att skapa en trerättersmeny med extra guldkant som kan inspirera till en härlig spontanmiddag med grannen eller varför inte en romantisk supé på tu man hand.

Catarina bjuder på allt från lyxig mingeltilltugg som söta löjromssemlor, asiatiska smakbomber, het räkröra på friterad gyoza till paradrätter som steamed buns med långbakad fläsksida, och hälleflundra med sparriscrudité. Till efterrätt blir det friterad munk och vit chokladglass toppad med muskot-kolasås eller Catarinas variant på marängsviss med salt maräng.

Missa inte heller Catarinas tips och trix i köket, både när det gäller smaker, uppläggningar och menytänk.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789171266637
Titel
Mat med guldkant
Författare
König, Catarina
Utgivningsår
2025
Omfång
144 sidor
Bandtyp
Danskt band
Språk
Svenska
Baksidestext
Catarina König signum är enkla, snabba och gudomligt goda recept till lyxiga middagar som passar både till vardagar och till fest, från tilltugg till desserter.Här finner du allt du behöver för att skapa en trerättersmeny med extra guldkant som kan inspirera till en härlig spontanmiddag med grannen eller varför inte en romantisk supé på tu man hand.Catarina bjuder på allt från lyxig mingeltilltugg som söta löjromssemlor, asiatiska smakbomber, het räkröra på friterad gyoza till paradrätter som steamed buns med långbakad fläsksida, och hälleflundra med sparriscrudité. Till efterrätt blir det friterad munk och vit chokladglass toppad med muskot-kolasås eller Catarinas variant på marängsviss med salt maräng.Missa inte heller Catarinas tips och trix i köket, både när det gäller smaker, uppläggningar och menytänk.[Bokinfo]