Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Universum har alltid en plan

Universum har alltid en plan

Inbunden bok. Livsenergi. 1 uppl. 2020. 191 sidor.

Nyskick. Skyddsomslag i nära nyskick. Oläst. Några mycket ytliga repor på baksidan av omslaget.

"Släpp taget och omfamna din livsplan!

Känner du en omättlig drivkraft att uppfylla ett uppdrag större än dig själv? Att väcka en sedan länge bortglömd lust att följa spänning, passion och lekfullhet? Har du nått en vändpunkt i din verklighet?

Universum har en plan för var och en människa på jorden. I den här boken utforskar Matt Kahn, internationellt uppskattad andlig lärare och healer, 10 gyllene regler för att nå känslomässig frihet. Med personlig utveckling och andlig tillväxt kan vi se vår plan klart och tydligt.

Lås upp universums plan för dig och förstå vilket avtryck du ska göra i detta liv på denna jord.

Matt Kahn är bästsäljande författare till boken Whatever arises, love that och Allt som finns är till för dig. Som andlig lärare och empatisk healer når han ut till miljoner människor. Hans ofta skämtsamma healingvideos på YouTube har blivit virala succéer med mer än 16 miljoner tittare."

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789188633576
Titel
Universum har alltid en plan
Författare
Kahn, Matt
Förlag
Livsenergi
Utgivningsår
2020
Omfång
191 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
140 x 180 mm Ryggbredd 18 mm
Vikt
314 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Släpp taget och omfamna din livsplan! Känner du en omättlig drivkraft att uppfylla ett uppdrag större än dig själv? Att väcka en sedan länge bortglömd lust att följa spänning, passion och lekfullhet? Har du nått en vändpunkt i din verklighet? Universum har en plan för var och en människa på jorden. I den här boken utforskar Matt Kahn, internationellt uppskattad andlig lärare och healer, 10 gyllene regler för att nå känslomässig frihet. Med personlig utveckling och andlig tillväxt kan vi se vår plan klart och tydligt. Lås upp universums plan för dig och förstå vilket avtryck du ska göra i detta liv på denna jord. Matt Kahn är bästsäljande författare till boken Whatever arises, love that och Allt som finns är till för dig. Som andlig lärare och empatisk healer når han ut till miljoner människor. Hans ofta skämtsamma healingvideos på YouTube har blivit virala succéer med mer än 16 miljoner tittare.