Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Skam

Skam

Ljudbok. Storyside. 1 uppl. 2005.

Nära nyskick. Fodral i mycket gott skick. Märken efter förvaring. Skivorna i väldigt fint skick, troligtvis oanvända.

Monika och Maj-Britt är vid första anblicken så olika som två människor kan vara. Monika är utåtriktad och framgångsrik medan Maj-Britt är en enstöring. En sak delar de: det smärtsamma förflutna som gör att de inte släpper någon inpå livet. När de möts ställs allt på sin spets. Kan de försonas med sitt förflutna, med skammen?
En spännande och omskakande skildring om rädslans makt, om sträng religiös uppfostran och förbjuden sexualitet. Och om den största skammen av dem alla - att aldrig ha känt sig älskad.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9170360596
Titel
Skam
Författare
Karin Alvtegen
Förlag
Storyside
Utgivningsår
2005
Bandtyp
CD-skiva
Mått
130 x 130 mm Ryggbredd 20 mm
Vikt
200 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Monika och Maj-Britt är vid första anblicken så olika som två människor kan vara. Monika är både utåtriktad och framgångsrik i sitt arbete som överläkare, medan Maj-Britt är en kraftigt överviktig ensling som snabbt bryter ner varje person som hemtjänsten vågar skicka. De har dock en sak gemensam - ett smärtsamt förflutet som gör att de inte vågar låta någon komma dem nära. Både Monika och Maj-Britt drabbas till slut av händelser som återuppväcker de onda minnena och deras liv kommer att förändras för alltid. Men det är först när de två främlingarna möts som allt ställs på sin spets: Kommer de att kunna försonas med sitt förflutna, med skammen? Eller måste något offras på vägen?

Karin Alvtegens fjärde bok Skam är en spännande och omskakande skildring om rädslans makt, om sträng religiös uppfostran och förbjuden sexualitet. Och om den största skammen av dem alla: Att aldrig ha känt sig älskad.