Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
YOGA FÖR KVINNOR

YOGA FÖR KVINNOR

Häftad bok. NORSTEDTS. 2014. 159 sidor sidor.

Nyskick. Förlagsny bok - ej läst

Yoga är inte bara en träningsform för att få fina muskler och en rörlig kropp. Yoga är också en flertusenårig väg till välbefinnande och skönhet och ett kraftfullt verktyg som kan påverka kvinnors välbefinnande i olika stadier av livet. Tack vare yoga minskar problem under graviditeten och verkar stärkande både under och efter förlossningen. Med yogans hjälp kommer du att åldras med behag.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789113063997
Titel
Yoga för kvinnor
Författare
Björkegren Jones, Karin
Förlag
Norstedts
Utgivningsår
2014
Omfång
159 sidor
Bandtyp
Danskt band
Mått
157 x 190 mm Ryggbredd 12 mm
Vikt
330 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Det finns gott om yogaböcker men ingen som direkt utgår från kvinnors olika åldrar och behov. Yogan är ett kraftfullt verktyg som kan påverka kvinnors välbefinnande i olika stadier av livet; lindra humörsvängningar i tonåren och vid PMS, minska problem under graviditeten och efter förlossningen samt under klimakteriet.

Karin Björkegren Jones är författare och entusiastisk yogalärare och beskriver i Yoga för kvinnor, som nu kommer i ett nytt behändigt format, ett femtiotal övningar som ger såväl styrka och smidighet som avslappning. De är indelade efter de olika behov kvinnor har under sitt liv, med tyngdpunkten på kvinnan mitt i livet. Alla yogaställningar i boken visas av yogalärare som dagligen undervisar i yoga.

Karin Björkegren Jones driver den ambulerande yogastudion Yogavita som tar henne dit hon blir kallad. Karin har ett förflutet i tv-branschen, där hon jobbade som programledare och redaktör, och har gett ut femton yoga-dvd:er och flera hälsoböcker.