Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Gastronomisk handbok – Klassisk fransk tradition och modernt internationellt kök – [Karl Bluncks Gastronomiska handbok]

Gastronomisk handbok – Klassisk fransk tradition och modernt internationellt kök – [Karl Bluncks Gastronomiska handbok]

Inbunden bok. Bokförlaget Forum i distribution; Esselte Studium AB. Elfte, helt omarbetade uppl. 1974. 352 sidor.

Mycket gott skick. Ett i någon utsträckning läst/bläddrat men fortsatt mycket fint och välhållet exemplar av den legendariska handboken. Endast mycket lätta spår av hantering. Detta är den elfte, omarbetade upplagan, vilken med säkerhet måste vara den sista, slutgiltiga upplagan av titeln i egentlig mening – ytterligare två upplagor publicerades visserligen senare av annat förlag, men dessa hade precis samma sidantal och utkom efter Bluncks död. Numera är denna klassiker sorgesamt ur tryck.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9137058320
Titel
Gastronomisk handbok
Författare
Blunck, Karl
Förlag
Bokförlaget Forum
Utgivningsår
1974
Bandtyp
Inbunden
Vikt
530 g
Språk
Svenska