Gastronomisk handbok – Klassisk fransk tradition och modernt internationellt kök – [Karl Bluncks Gastronomiska handbok]
Inbunden bok. Bokförlaget Forum i distribution; Esselte Studium AB. Elfte, helt omarbetade uppl. 1974. 352 sidor.
Mycket gott skick. Ett i någon utsträckning läst/bläddrat men fortsatt mycket fint och välhållet exemplar av den legendariska handboken. Endast mycket lätta spår av hantering. Detta är den elfte, omarbetade upplagan, vilken med säkerhet måste vara den sista, slutgiltiga upplagan av titeln i egentlig mening – ytterligare två upplagor publicerades visserligen senare av annat förlag, men dessa hade precis samma sidantal och utkom efter Bluncks död. Numera är denna klassiker sorgesamt ur tryck.
Förlagsfakta
- ISBN
- 9137058320
- Titel
- Gastronomisk handbok
- Författare
- Blunck, Karl
- Förlag
- Bokförlaget Forum
- Utgivningsår
- 1974
- Bandtyp
- Inbunden
- Vikt
- 530 g
- Språk
- Svenska