Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Därför blir IT-projekt så dyra eller Dödssyndernas paradis

Därför blir IT-projekt så dyra eller Dödssyndernas paradis

Svenska Förlaget, 2001. Inbunden, 223 sid, illustrerad. Är IT-branschen ett paradis för ”syndare”? Lars Karlander, erfaren datakonsult och skribent, beskrev i en av de största datatidningarna vad som hänt i ett projekt som kostat över 600 miljoner kronor och ett annat, snarlikt, som kostat mindre än 20 miljoner. Efter publiceringen blev Karlander uppringd av fyra projektledare. Alla undrade de hur han hade lyckats komma över information om just deras projekt. En av dem var direkt hotfull. Naturligtvis handlade hans artikel inte om något av dessa fyra projekt. I den här boken har Lars Karlander samlat några av sina bästa och lärorika berättelser ur IT-verkligheten. Till varje historia finns en sammanfattande kommentar med goda råd till den som berörs av IT-projekt. Något slitage på skyddsomslaget i övrigt i bra skick.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9177385594
Titel
Därför blir IT-projekt så dyra - eller Dödssyndernas paradis
Författare
Lars Karlander
Förlag
Telegram Bokförlag
Utgivningsår
2001
Omfång
223 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
158 x 225 mm Ryggbredd 19 mm
Vikt
484 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Är IT-branschen ett paradis för "syndare"? Lars Karlander, erfaren datakonsult och skribent, beskrev i en av de största datatidningarna vad som hänt i ett projekt som kostat över 600 miljoner kronor och ett annat, snarlikt, som kostat mindre än 20 miljoner. Efter publiceringen blev Karlander uppringd av fyra projektledare. Alla undrade de hur han hade lyckats komma över information om just deras projekt. En av dem var direkt hotfull.
Naturligtvis handlade hans artikel inte om något av dessa fyra projekt. I den här boken har Lars Karlander samlat några av sina bästa och lärorika berättelser ur IT-verkligheten. Till varje historia finns en sammanfattande kommentar med goda råd till den som berörs av IT-projekt.