Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Ängeln, banditen och geniet : vill inre vägledare altlid väl?

Ängeln, banditen och geniet : vill inre vägledare altlid väl?

Häftad bok. Förlagshuset Siljans Måsar KB. 1 uppl. 2019. 141 sidor.

Nyskick. ///Förlagets beskrivning: Du kan kanske i stunden inte förklara varför du fick en specifik tanke eller känsla, mer än att den på något oförklarligt sätt känns rätt. Ängeln, banditen och geniet är en tankebok. Den riktar sig till dig som funderar på om det är möjlighet att läsa av de energier som människor tycks utstråla, och om vi genom träning kan utveckla vår intuitiva förmåga. Den lyfter funderingar på om det är möjligt att förnimma tidigare liv och andlig närvaro. Boken handlar om inre vägledning för de situationer vi hamnar i längs livets resa. Men framförallt hur du genom att lyssna inåt, ökar förståelsen för dina egna önskemål och behov som du har på din personliga resa. Författaren, Stefan Karlsson, har utvecklat ett sätt att sortera och tolka de tankar och känslor som kommer till dig. Ett sätt är att ge dina känslor och förnimmelser en egen identitet. Författaren har benämnt innerligheten och omtankens röst till den inre ängeln, intellektet och intelligensens till geniet, och egot och drivkraftens röst till banditen. Genom att bättre kunna tolka dina reaktioner och vad du känner, ökar dina möjligheter att nå balans och inre frid. Det är bra att ge tid för att tänka och reflektera, men kanske ännu viktigare att vara modig och våga lita på det vi känner inom oss.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789188939111
Titel
Ängeln, banditen och geniet : vill inre vägledare altlid väl?
Författare
Karlsson, Stefan
Förlag
Förlagshuset Siljans Måsar KB
Utgivningsår
2019
Omfång
141 sidor
Bandtyp
Danskt band
Mått
136 x 180 mm Ryggbredd 12 mm
Vikt
190 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Du kan kanske i stunden inte förklara varför du fick en specifik tanke eller känsla, 
mer än att den på något oförklarligt sätt känns rätt.
Ängeln, banditen och geniet är en tankebok. Den riktar sig till dig som funderar på om det är möjlighet att läsa av de energier som människor tycks utstråla, och om vi genom träning kan utveckla vår intuitiva förmåga. Den lyfter funderingar på om det är möjligt att förnimma tidigare liv och andlig närvaro. Boken handlar även om inre vägledning för de situationer vi hamnar i längs livets resa. Men framförallt hur du genom att lyssna inåt, ökar förståelsen för dina egna önskemål och behov som du har på din personliga resa.
Författaren, Stefan Karlsson, har utvecklat ett sätt att sortera och tolka de tankar och känslor som kommer till dig. Ett sätt är att ge dina känslor och förnimmelser en egen identitet. Författaren har benämnt innerligheten och omtankens röst till den inre ängeln, intellektet och intelligensens till geniet, och egot och drivkraftens röst till banditen. Genom att bättre kunna tolka dina reaktioner och vad du känner, ökar dina möjligheter att nå balans och inre frid. 
Det är bra att ge tid för att tänka och reflektera, men kanske ännu viktigare att vara modig och våga lita på det vi känner inom oss.